Reisgids voor MT: ontwikkel jezelf en de organisatie

In de Vernieuwingsagenda hebben we benoemd dat we de wendbaarheid en de veranderkracht van de sector, en daarmee van de corporaties willen vergroten. Dat begint bij jezelf, zo vinden Marinus Kempe (directeur-bestuurder De Kernen), Yolanda Winkelhorst (directeur-bestuurder IJsseldal Wonen) en Johannes Osinga (directeur FLOW). Als deelnemers van de coalitie bedrijfsvoering en veranderkracht, slaan zij de handen ineen en ontwikkelden een training speciaal voor managementteams van corporaties. Het aanmelden voor de training is vanaf nu mogelijk. 

Marinus Kempe, Yolanda Winkelhorst en Johannes Osinga vertellen over 'Reisgids voor MT'

De training
De wereld om ons heen is continu in beweging. Dat vraagt om een organisatie en medewerkers die daarop in kunnen spelen. Het effectief leiding geven aan dit krachtenveld, vraagt om een leider die zelf ook wendbaar is, maar ook koers weet te houden. Hoe doe je dat? De training ‘Reisgids voor MT’ is een handvat. Hierin leer je jezelf en je collega MT-leden kennen.

Je ervaart wat ontwikkelen voor jou persoonlijk betekent en hoe jij betekenisvol jezelf en anderen kan ontwikkelen. Na afloop kun je vanuit die ervaring jouw medewerkers begeleiden bij hun ontwikkeling. Het is een avontuurlijk traject waarvan je niet zo goed weet hoe het verloopt en waar het eindigt. Benieuwd? Lees dan vooral de informatiefolders.

Voor wie?
Voor directeur-bestuurders en MT’s van woningbouwcorporaties die avontuurlijk zijn ingesteld en nieuwsgierig zijn en lef hebben om een traject als deze aan te gaan.

Door wie?
De training wordt door twee bureaus aangeboden elk met hun eigen accent: Lidwien Eggermont en Schouten & Nelissen. 

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de training of je aanmelden? Dan kun je direct contact opnemen met de trainers.

- Bel Lidwien Eggermont via 06 29541887 of mail haar l.eggermont@home.nl.

- Neem contact op met Linda Kleijer van Schouten & Nelissen via 06 22 37 66 70 of mail naar linda.kleijer@sn.nl

Of lees hun informatiefolders. Lidwien Eggermont 'Koershouden in veranderende tijden' (pdf). Schouten & Nelissen 'Reisprogramma voor ontwikkelkracht' (pdf).

Meer informatie
Wil je meer weten over het initiatief Reisgids voor MT in het algemeen, neem dan contact op met projectleider Susanne Stouten, 06 20283932 of stuur een e-mail naar s.stouten@aedes.nl