Webinar resultaten Aedes-monitor personeel en organisatie

dinsdag 7 mei 2024 14:00 - 15:30
Eigen werkplek via Teams
Online evenement

Veel corporaties hebben behoefte aan recente kengetallen op het gebied van personeel en organisatie (P&O). Die zijn heel handig als je jouw corporatie wilt vergelijken met andere corporaties. De cijfers zijn ook behulpzaam als je aan de slag wilt met (strategisch) personeelsbeleid. Daarom hebben we in maart kengetallen personeel en organisatie opgevraagd bij corporaties voor de P&O-monitor.

Presentatie resultaten

We verwachten de resultaten begin mei te verspreiden onder deelnemende corporaties. Dan komen de gegevens ook beschikbaar in het Aedes-datacentrum.

Wil je weten wat de belangrijkste uitkomsten van de Aedes-monitor zijn? Meld je dan aan voor dit webinar op 7 mei 2024 van 14.00 tot 15.30 uur via Teams en krijg inzicht in de actuele P&O-cijfers voor woningcorporaties op hoofdlijnen. Tijdens het webinar gaan we in op:

  • De sectorale resultaten
  • Individuele corporatie rapport en/of casus
  • Knoppentraining Aedes-datacentrum om te leren hoe je de gegevens van jouw corporatie kunt vergelijken met die van collega-corporaties

Voor wie is het webinar interessant?

Deze sessie is vooral bedoeld voor P&O-professionals en salarisadministrateurs van woningcorporaties. Natuurlijk kunnen de cijfers ook interessant zijn voor corporatiemedewerkers in andere vakgebieden.

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je een casus inbrengen bij het webinar? Of wil je nog meedoen met de uitvraag? Dat kan tot uiterlijk 31 maart. Mail dan naar [email protected] en vraag naar je unieke corporatie-deelname link.

Ben je erbij?

Meld je dan aan via de roze aanmeldknop en noteer het alvast in je agenda. Je kunt je aanmelden tot en met 5 mei, deelname is exclusief voor Aedes-leden. Op 6 mei wordt de deelname-informatie verstuurd.