Inkoopvoordeel

Korting voor Aedes-leden op nieuwe editie Huurrecht woonruimte

Leden van Aedes krijgen 20 procent korting op de achtste, geheel herziene editie van Huurrecht woonruimte. Dit boek is een kennisbron voor juristen en niet-juristen die in hun dagelijkse praktijk uiteenlopende vragen hebben op het gebied van huurrecht. Acht ervaren juristen bespreken de inhoud en strekking van het huurrecht voor woonruimte.

In deze nieuwe druk zijn alle recente wetswijzigingen verwerkt, zoals wijzigingen in de Woningwet 2015, het Burgerlijk Wetboek, het woningwaarderingsstelsel, de Warmtewet, het huurprijzenrecht en de huurtoeslag. Het boek is ook weer aangevuld met recente rechterlijke uitspraken. 

Kortingsactie
Het boek is verkrijgbaar via de website van uitgever Sdu. Aedes-leden krijgen een korting van 20 procent. Daarvoor moeten ze een code invullen, die in de Aedes-ledenbrief van 20 maart 2018 staat. De code aanvragen kan ook door een e-mail te sturen naar aedesmedia@aedes.nl, met ‘Kortingscode Huurrecht woonruimte’ in de onderwerpregel. De kortingsactie geldt tot en met 12 juni 2018.