Hoe doet u mee aan 'Bestuurder voor een dag'?

Wilt u met uw corporatie meedoen aan het traject 'Bestuurder voor een dag'? Dan moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Ook leest u hoe de procedure verloopt: van het inbrengen van een vraagstuk tot het uitvoeren van de innovatieve oplossing. 

U heeft een uitdaging
U levert een concreet vraagstuk aan waarmee u worstelt. U voelt zich eigenaar van het vraagstuk en hebt de wil om het op te lossen. Het vraagstuk heeft een link met de Vernieuwingsagenda van Aedes.

U heeft lef
U bent bereid het team van Innova10 in te schakelen om met een innovatieve oplossing te komen. U committeert zich aan het door Innova10 gemaakte Plan van Aanpak en voert de innovatieve oplossing door in uw corporatie. Aan het einde van dit jaar kunnen we daarin voortgang zien. Op 12 december vieren we tijdens een terugkombijeenkomst de stappen die zijn gezet!

Procedure

  • Voor 15 mei stuurt u uw vraagstuk in door te mailen naar innova10@aedes.nl. Begin uw vraagstuk met een duidelijk probleem, en licht dit probleem toe. Dat mag in één alinea, maar ook langer. Maak hierin duidelijk waarom u naar een innovatieve oplossing op zoek bent. Kent u ook andere corporaties die met hetzelfde vraagstuk worstelen? Schrijf u samen in! Of wie weet kunnen wij uw koppelen aan een andere corporatie met een soort gelijk vraagstuk.
  • Wilt u eerst even sparren over het vraagstuk met ons? Dat kan. Stuur een mail met een terugbelverzoek naar innova10@aedes.nl.
  • Eind mei hoort u of uw vraagstuk door ons gekozen is.
  • Op 12,13 en 14 juni lossen die tien innovators van Innova10 uw vraagstuk op.
  • U bent samen met een projectleider uit uw organisatie, die betrokken wordt bij de implementatie van de oplossing, op 13 en 14 juni aanwezig om uw vraagstuk toe te lichten en de innovatie van Innova10 in ontvangst te nemen.
  • U en uw projectleider krijgen op 13 juni een Masterclass Creatief Leiderschap van Marc Geerts.
  • Op 12 december komen we bij u langs om het succes te vieren!