Vereniging

Aedes-kantoor ook beschikbaar voor leden

Weet u als Aedes-lid dat u op het kantoor van Aedes kunt werken? Moet u lang wachten op de trein of een periode overbruggen tussen twee vergaderingen in Den Haag, dan kunt u gebruik maken van onze kantoorfaciliteiten.

Het kantoor van Aedes is gevestigd op de 8ste etage in kantoorgebouw Stichthage boven het Centraal Station van Den Haag. De ingang is op de eerste verdieping en bereikbaar vanuit de stationshal. U kunt zich melden bij de receptie van Stichthage. Zij geven u een bezoekerspas. Als u zich daarna meldt bij de receptie van Aedes op de 8ste etage, dan wijzen zij u verder de weg. Het kantoor is open tussen 08.30 en 17.00 uur. Een eigen laptop meenemen is wel aan te raden. De dinsdag is een drukke kantoor dag maar in ons Grand Café is altijd wel een plaatsje vrij om te werken. Er zijn ook vergaderfaciliteiten. Als een vergaderzaal vrij is dan kunt u ook daar gebruik van maken. Aanmelden hiervoor kan tot een week van tevoren bij de receptie van Aedes, telefoonnummer 088 -2333700.

U kunt tegen geringe kosten ontbijten, lunchen of een tussendoortje nemen. Het aanbod is wel beperkt. U kunt vervolgens met een bankpas zelf afrekenen. Koffie, thee en water zijn gratis. Het Aedes personeel heet u van harte welkom.