Week van het huren 5 t/m 10 oktober 2020

Wat doen woningcorporaties voor hun huurders en voor de buurt? Dat ontdek je tijdens de Week van het Huren, dit jaar van 5 t/m 10 oktober. Veel corporaties organiseren activiteiten: een tuindag, speciale workshops, een rondleiding in een nieuwe wijk of ze zetten huurders in het zonnetje. Uiteraard op gepaste afstand.

De Week van het Huren is een leuke manier om je corporatie beter te leren kennen, maar ook de mensen uit jouw buurt. Bekijk het programma.

Gratis interieuradvies! 

Daarnaast maak je deze week kans op een interieuradvies van styliste &suus. Tijdens de Week van het Huren krijgen drie huurders een gratis digitaal interieuradvies van uur. Tijdens dit persoonlijke advies kijk je samen met Suzanne de Jong naar jouw huidige interieur, beantwoordt ze vragen en geeft ze je tips om je huis nóg meer eigen te maken. Huur je bij een woningcorporatie en ben je 18 jaar of ouder? Meld je snel aan!

Werk je bij een corporatie en wil je je nog aanmelden voor de Week van het Huren? Of ben je benieuwd naar wat je kunt organiseren? Lees dan verder.