Evenement

Corporatiedag 6 juni 2019: De HOE bij de horens vatten

 

Het programma is bekend, kies je sessies voor donderdag 6 juni 2019

Hoe bundelen we onze krachten? Hoe brengen we samen de toekomst van sociale huisvesting nóg dichterbij? Hoe laat je verandering plakken? Hoe koop je slim en professioneel in? Hoe zorg je dat huurders prettig en veilig zelfstandig kunnen blijven wonen? Hoe kun je waterstof inzetten als energiebron? Hoe? #Hoedan
Er staat veel op stapel bij woningcorporaties en bij al die partijen waarmee we samenwerken. De Nederlandse samenleving verwacht veel van ons.
Hoog tijd om je te laten inspireren op de Corporatiedag 2019! Kom je ook?

#Hoedan
Al die ontwikkelingen en plannen vragen van jou en je collega’s nieuwe kennis en kunde, visie, veranderkracht en aanpassingsvermogen. Hoe doe je dat? Kom ideeën opdoen op de Corporatiedag 2019. In een gevarieerd programma met een heleboel workshops waaruit het moeilijk kiezen zal zijn. De rode draad is ons dagelijks werk. Hoe biedt je de veelheid aan prikkels nu slim het hoofd? Daarom trapt neuropsycholoog Erik Scherder en schrijver van o.a. ‘Laat je brein niet zitten’ de dag af, motiverend en met humor. 

Collega’s ontmoeten
Natuurlijk kom je ook naar de Corporatiedag 2019 om je collega’s te ontmoeten. Corporatiemedewerkers uit het hele land en mensen die werken bij gemeenten, bouwbedrijven en zorg- en welzijnsorganisaties zijn van harte welkom. 

Meld je aan
Klik op aanmelden, lees alles over de inhoud en maak je keuze uit de vele interactieve sessies en lezingen waarin het draait om de dagelijkse praktijk. Jouw dagelijkse praktijk. Je kunt je nog aanmelden tot vrijdag 31 mei 2019.
 
We zien je graag op 6 juni 2019 in de Midden-Nederland Hallen in Barneveld. Om 9:30 uur staan de koffie en thee klaar, om 10:00 uur gaan we de HOE bij de horens vatten. Om 16:30 sluiten we af met een borrel.

Ben je bestuurder van een corporatie, dan kun je 5 PE-punten bijschrijven.