Nieuws

Word nu lid van de community Referentie Grootboek Schema (RGS)

De community SBR (Standard Business Reporting) & RGS is live. Heeft u over het RGS, wilt u ervaringen delen, een wijzigingsverzoek (RFC) doorgeven of wilt u in gesprek met collega-professionals? Word dan nu lid van deze community.

In 3 stappen aan de slag in de community

In deze community krijgt u ondersteuning van collega-corporatiemedewerkers en kunnen (software)leveranciers zich presenteren en hun hulp aanbieden. Ook kunt u hier in gesprek gaan met de mensen die u op de lanceerbijeenkomst van de RGS op 14 maart hebt ontmoet. Een evenement dat een succes was met 200 deelnemers en een groot aantal levendige discussies.

Om meteen goed aan de slag te gaan in de community zorgt u ervoor dat u:

  • Uw profiel volledig invult

Op deze manier bent u herkenbaar voor de andere leden van de groep en vice versa. Zo kunt u makkelijk contact maken met collega’s als u vragen aan ze heeft.

  • Uw vraag stelt, ervaring deelt of uw documenten

U kunt in de community makkelijk terecht als u een vraag heeft of zelf uw ervaringen wilt delen. Klik hiervoor op ‘Plaats een bericht’ of ‘Stel een vraag’. Wilt u een document delen? Dat kan ook. Klik op het tabje ‘Documenten’, vervolgens op ‘Nieuw’ en dan op ‘Bestand’ om uw document te uploaden. Iedereen uit de community kan het document nu zien of gebruiken.

Wilt u leden in de community op de hoogte brengen van uw bericht of ze laten weten dat u een document heeft gedeeld? Tag ze dan via de @ en klik vervolgens de naam van de community aan. In dit geval de community SBR & RGS. Zo weet iedereen meteen als er iets nieuws in de groep is geplaatst.