Startwebinar Aedes-forecast

donderdag 16 mei 2024 15:00 - 16:30
Eigen werkplek
Online evenement
PE-punten
1,5

Benieuwd naar de belangrijkste resultaten van de Aedes-forecast 2024? Meld je aan voor het Startwebinar op donderdag 16 mei 2024 van 15.00 tot 16.30 uur en krijg inzicht in de belangrijkste uitkomsten en inzichten per thema.

Wat komt er aan bod?

Programmaleider Barend van de Kraats neemt je samen met Aedes-experts en Lilian van Zandbrink, programmamanager Regionale Samenwerking Woningcorporaties Foodvalley in 1,5 uur mee in de meest opvallende uitkomsten van de vier thema’s woningbouw & grond, verduurzaming, leefbare wijken en financiën & organisatie. Zij geven duiding aan de resultaten en lichten toe waar de succesfactoren, uitdagingen, knelpunten en afhankelijkheden van o.a. regionale partners zitten. 
 

Ben je erbij?

Meld je dan aan via de roze aanmeldknop.  
 

PE-punten

Bestuurders ontvangen 1,5 PE-punt voor het bijwonen van het Startwebinar Aedes-forecast.