Lancering Processenboek tijdens online bijeenkomsten

Een goed beschreven proces bespaart tijd en geld. Het helpt om processen efficiënter uit te voeren en beter te digitaliseren. Ook draagt het bij aan betere sturing en vermindering van risico’s. Om woningcorporaties hierbij te helpen zijn Aedes en CorpoNet het project Processenboek gestart.

Op donderdag 14 januari 2021 lanceert Aedes het eerste deel van het Processenboek in een online bijeenkomst speciaal voor medewerkers van woningcorporaties. Een dag later vindt de lancering plaats voor iedereen die interesse heeft in processen en/of procesmanagement, digitalisering en verantwoording en die niet werkt bij een woningcorporatie die lid is van Aedes.

Het afgelopen jaar is het incassoproces in kaart gebracht en het is nu klaar voor gebruik. Tijdens de lancering krijgt u uitleg over de toepassing, u doet nieuwe inzichten op en leert van corporaties. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Download de pilot-uitwerking van het incassoproces en de praatplaat bij het processenboek

Vervolgstappen 

Het uitwerken van het incassoproces was onderdeel van een pilot. Vanaf nu gaat Aedes meer processen in kaart brengen. Meer over dit project en hoe u daaraan zelf kunt bijdragen hoort u tijdens de bijeenkomst.

Aanmelden 

Wilt u meer weten over het project Processenboek en het incassoproces, meld u dan aan voor de bijeenkomst op:

De bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een deelnamelink. Na de bijeenkomst is er mogelijkheid tot netwerken en vragen te stellen.