Cijfers sociale huursector op één plek

In het nieuwe Aedes-datacentrum staan de cijfers over de sociale huursector op één plek. Een analyse over verschillende thema’s, zoals vergrijzing, leefbaarheid, huurprijsbeleid, vergunninghouders, ontwikkeling van het aantal corporatiewoningen en verduurzamingsplannen is daarmee zo gemaakt. Nieuwsgierig? Ga direct naar het Aedes-datacentrum.

Het Aedes-datacentrum is een uitbreiding van het huidige Aedes-benchmarkcentrum met CBS-, WoON-, dPi (de prognose informatie) en meer dVi (de verantwoordingsinformatie)- en Shaere-data. De cijfers over de sector zijn overzichtelijk en goed vindbaar dankzij een zoekfunctie.

U kunt de cijfers in beeld brengen in grafieken en kaarten die u kunt downloaden. Daardoor zijn ze voor iedereen te gebruiken in een rapportage of presentatie. U kunt ze delen binnen uw organisatie of met uw partners en zien hoe de inspanningen van uw corporatie zich verhouden tot die van de sector. U haalt er ook uit de sector zich ontwikkelt.

Exclusief voor corporaties

Het Aedes-datacentrum heeft een openbaar deel met algemene cijfers. Voor leden van Aedes is er een exclusief deel met uitgebreidere informatie. Het nieuwe Aedes-datacentrum vervangt de huidige Feiten & Cijfers van Aedes.

Neem snel een kijkje in het Aedes-datacentrum.