Trainees gezocht in Noord-Nederland

Woningcorporaties in het noorden van Nederland bieden een traineeprogramma aan voor bijna-afgestudeerden. Dat doen ze samen met bouwbedrijven en zorginstellingen. Geselecteerde trainees krijgen de kans om twee jaar werkervaring op te doen in het brede domein van wonen en leven. Aanmelden kan nog tot zondag 20 oktober 2019.

De selectiedagen voor de aankomende trainees zijn op dinsdag 5 en woensdag 13 november 2019. Het programma start in januari 2020. Trainees doen twee jaar lang ervaring op bij drie verschillende organisaties. Samen volgen zij een intensief trainingsprogramma met aandacht voor onder andere leiderschap, creativiteit, innovatie, samenwerking en werken met impact.

Meer informatie

Meer weten? Bel of e-mail Janneke Huizeling, Adviseur P&O woningcorporatie Woonservice via (0593) 564610, j.huizeling@woonservice.nl of Hilja Schuring, Adviseur P&O van woningcorporatie De Huismeesters via (06) 290 804 67, h.schuring@dehuismeesters.nl.

Aanmelden? Ga naar www.loopbaaninitiatief.nl en upload een motivatie en cv. Een filmpje mag ook: dat kan per e-mail naar j.huizeling@ woonservice.nl