Corporaties kunnen zich weer inschrijven voor Talent in Huis!

Nieuws Nieuws · 8 april 2024

Anderhalf jaar lang jonge veelbelovende starters bij jullie aan de slag in de organisatie? Mensen in huis die vragen stellen die niemand meer stelt en creatieve oplossingen aandragen voor complexe vraagstukken? Meld jouw corporatie dan nu aan voor het prijswinnende traineeprogramma Talent in Huis. Aanmelden kan tot 1 mei 2024.

Talent in huis geopend

Zichtbaar bij hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt

Talent in Huis maakt, samen met de 61 deelnemende corporaties van de afgelopen jaren, woningcorporaties zichtbaar voor hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt. Het programma werft, ontwikkelt, en behoudt, hiermee een talentvolle nieuwe generatie die zich inzet voor wonen in Nederland.

Tot nu toe investeerden corporaties in ruim 200 trainees. En de alumni bezetten mooie rollen als adviseur, projectleider, bestuurssecretaris, directeur en meer. Prachtig om te zien wat dit woningcorporaties oplevert!

Wat is Talent in Huis?

Talent in Huis is voor werkgevers en trainees die voor beweging willen zorgen. Het traineeprogramma biedt een sterk en bewezen ontwikkelprogramma gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, werft toptalenten en begeleidt in de selectie. Talent in Huis verzorgt het programmamanagement, coacht, ontwikkelt de trainingen én voert ze uit. Als werkgever, en dat merken wij elke editie weer, profiteer je direct van wat zij brengen en leren.

Hoe meld ik mijn corporatie aan voor Talent in Huis?

Dit jaar start weer een nieuwe editie Talent in Huis. Dit betekent dat corporaties zich kunnen aanmelden voor een plek in het programma om dan vanaf ongeveer november 2024, 3 keer een half jaar een trainee op de werkvloer te hebben. Van harte aanbevolen!

Voor meer informatie kun je terecht bij het team van Talent in Huis. Als je jouw corporatie wil aanmelden neem dan voor 1 mei contact op met Peter de Jong ([email protected] of 06-11730504).