Website Watdoejijmorgen.nl online

Corporatiemedewerkers die een overzicht willen van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en de kennis en vaardigheden die ze hiervoor nodig hebben, kunnen terecht op de website Watdoejijmorgen.nl. De site is hét centrale startpunt voor iedereen die wil leren, ontwikkelen en bijblijven met de ontwikkelingen in de corporatiesector.


 

Waarom heeft FLOW dit ontwikkeld? 
De wereld verandert snel door nieuwe technieken, digitalisering, veranderingen in de wetgeving en maatschappij. Voor corporatiemedewerkers die hun werk goed en met plezier kunnen doen, is het belangrijk dat zij de juiste deskundigheid en vakmanschap hebben, nu en in de toekomst. Om ze daarbij te ondersteunen is er nu Watdoejijmorgen.nl van FLOW en De Corporatie Academie.

Plan voor morgen
Er is veel te vinden op Watdoejijmorgen.nl. Vragenlijsten en testen geven corporatiemedewerkers inzicht in het maken van een volgende stap inclusief een persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsplan. Er is een overzicht van top-5 opleidingen in verschillende vakgebieden: van e-learning tot een leerlijn voor 21e-eeuwse vaardigheden. En er staan koppelingen naar relevante sites en tools zoals de FLOW Loopbaanwijzer en het Kansenportaal.