Hoe maak je compliance iets van de hele woningcorporatie?

Compliance gaat over gedrag van medewerkers, over hoe we onze doelen willen halen en dagelijks ons werk doen bij een woningcorporatie. Dat gaat verder dan alleen het toepassen van de Woningwet en het naleven van de Governancecode Woningcorporaties. Hoe maak je (het gesprek over) compliance vanzelfsprekend in je organisatie? Onder andere dat leer je in de tweedaagse leergang Compliance voor woningcorporaties, die Aedes dit najaar weer aanbiedt.
Interesse? Bekijk het programma.

Werk je als bestuurssecretaris, controller, HR-manager, bedrijfsadviseur of bedrijfsjurist bij een woningcorporatie en ben je verantwoordelijk voor of betrokken bij het organiseren van de compliance? Dan is de leergang Compliance voor woningcorporaties interessant voor jou.

Deze leergang stelt je in staat om bij jouw corporatie de ontwikkeling van compliance te versterken en collega’s te adviseren over dit onderwerp.

Data en locatie

De twee bijeenkomsten zijn op de volgende data en locatie:
maandag 27 september en maandag 11 oktober 2021 – voorlopige locatie is Vidomes in Delft of in die omgeving. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

De totale kosten zijn per deelnemer 490 euro (exclusief BTW).

De leergang Compliance voor woningcorporaties is voor, door en met corporatiemedewerkers ontwikkeld in samenwerking met experts Roland Notermans (NUX Compliance Consultancy) en Carl de Wannemaeker (Ebben Partners). En ook in het programma maken we veel gebruik van experts die bij corporaties werken, waardoor we de kosten voor de tweedaagse leergang laag houden.

Programma en aanmelden

Wil je meer weten over het programma van de leergang? Download dan de flyer Tweedaagse leergang Compliance voor woningcorporaties.
Direct aanmelden doe je door een mail te sturen naar [email protected].