De Week van de Starter komt eraan!

Om starters wegwijs te maken op de woningmarkt, lanceert het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de Week van de Starter. Doel is om starters op de woningmarkt één centrale plek aan te bieden met alle benodigde informatie over het huren of kopen van hun eerste huis.

 

De Week van de Starter is van 28 september tot en met 4 oktober 2020. Het ministerie van BZK werkt hiervoor samen met Aedes, Nederlandse Vereniging van Banken, Verbond van Verzekeraars, VBO, Vastgoedpro, NVM, De Hypotheekshop, SVn, Vereniging Eigen Huis en NHG.

Het doel van deze week is om starters op de woningmarkt één centrale plek aan te bieden met alle benodigde informatie over het huren of kopen van hun eerste huis: startenopdewoningmarkt.nl.

Online spreekuur

Op 28 september wordt de Week van de Starter afgetrapt met een online ‘startersspreekuur’ waarin starters vragen kunnen stellen en informatie krijgen over de woningmarkt. In het panel zitten NVM, VEH, De Hypotheekshop en de Amsterdamse woonstichting De Key namens Aedes.

Promotie Week van de Starter

Aedes promoot de Week van de Starter via social media. Wilt uw corporatie ook communiceren over de Week van de Starter? U kunt gebruikmaken van speciale promotiematerialen

Berichten delen via uw eigen social media-kanalen kan natuurlijk ook, graag met gebruik van #WeekVandeStarter en #StartenOpdeWoningmarkt.