Bijeenkomst

Eerste kijkje in de keuken leefbaarheid: meetinstrument Trivire

Een ‘Kijkje in de keuken’ op het snijvlak van data & leefbaarheid. Hoe kan data ondersteunen en sturing geven bij het verbeteren van de leefbaarheid in wijken? Trivire ontwikkelde hiervoor bijvoorbeeld een meetinstrument. Benieuwd naar hoe zij dit instrument hebben ontwikkeld? Hoe zij dit in de praktijk hebben aangepakt? Op 21 februari deelt Trivire hun aanpak en werkwijze tijdens de eerste van drie kennissessies kijkje in de keuken leefbaarheid.

 

Trivire vertelt hoe dit instrument is ontwikkeld, met welke aanpak en hoe hij werkt. Deze verdiepende kennissessie is vooral interessant voor corporatiemedewerkers die meer met data willen werken aan de leefbaarheid in wijken en benieuwd zijn hoe ze dit aan kunnen pakken. Welke processtappen neem je? Op basis van welke afwegingen? Waar loop je tegenaan? Welke lessen kan Trivire meegeven? De bijeenkomst vindt plaats in het wijkcentrum in Dordrecht tussen 13.00 uur en 15.30 uur. Interesse? Meld je dan aan

Reeks van drie kennissessies van coalitie Leefbare wijken en buurten
De kennissessie bij Trivire is onderdeel van een reeks van drie. De reeks is een activiteit van de coalitie Leefbare wijken en buurten die mede wil bijdragen aan het meer kwantificeerbaar maken van leefbaarheidsactiviteiten. Iedere kennissessie bespreken we een instrument die data en leefbaarheid aan elkaar koppelt. Zodra de data van de andere sessies bekend zijn plaatsen we die op de site.