Instrumenten

Startpunt Geldzaken helpt huurders

Startpunt Geldzaken van het Nibud helpt mensen hun geldzaken op orde te brengen met een online-geldplan om zelf stap-voor-stap in te vullen. Woningcorporaties kunnen zich aansluiten bij het Startpunt en de online-geldplannen via hun eigen website beschikbaar stellen aan huurders. Meer weten? Op 4 en 13 oktober organiseert Startpunt gratis informatiebijeenkomsten in Utrecht. Woningcorporaties zijn van harte welkom.

Het Startpunt heeft drie online-stappenplannen ontwikkeld om mensen te helpen bij het maken van een persoonlijk financieel plan: 1. Kom uit de geldzorgen, 2. Beter rondkomen en 3. Sparen, aflossen of beleggen. De geldplannen krijgen twee keer per jaar een update.

Startpunt organiseert regelmatig bijeenkomsten voor de aangesloten organisaties om ervaringen met de geldplannen te delen. Het Startpunt Geldzaken is een samenwerking van het Nibud met Vereniging Eigen Huis (VEH), de beleggersvereniging VEB en de Stichting Certificering FFP.

Kom naar een gratis informatiebijeenkomst
Wilt u meer weten over het Startpunt Geldzaken of over de geldplannen? Kom dan naar een van de (gratis) informatiebijeenkomsten op woensdag 4 of vrijdag 13 oktober, 14.00-16.00 uur in Utrecht. De precieze locatie is nog niet bekend, maar zal op loopafstand van Utrecht Centraal Station zijn.

Meer weten of aanmelden?
Heeft u vragen, neem dan contact op met Chris Schwencke, cschwencke@nibud.nl, (06) 120 808 20. Aanmelden? Geef dan uw naam, functie, organisatie en telefoonnummer door aan Chris Schwenke.