Publicaties

Huurkrant 2019 nu te bestellen

Update

De Huurkrant geeft belangrijke informatie en uitleg aan huurders over de jaarlijkse huuraanpassing en het huurbeleid van woningcorporaties. U kunt de Huurkrant 2019 vanaf nu bestellen bij Nestas.

Update: Benieuwd naar de inhoud van de Huurkrant 2019?

De krant geeft uitleg over het huurbeleid van overheid en woningcorporaties en geeft informatie over de jaarlijkse huuraanpassing, bezwaarmogelijkheden en de huurtoeslag. De krant verschijnt begin april 2019, zodat corporaties hem samen met de huuraanzegging (die meestal eind april wordt verzonden) kunnen verspreiden.

Benieuwd naar de inhoud van de artikelen in de Huurkrant? Lees alvast de artikelen, zodat u weet wat u bestelt.

Eigen voorpagina
Woningcorporaties kunnen hun eigen logo op de voorpagina van de huurkrant laten plaatsen. Zij kunnen er ook voor kiezen om een eigen artikel voor de voorpagina aan te leveren, met bijvoorbeeld een uitleg van het eigen huurbeleid. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Nestas.

Op papier of digitaal
Sommige corporaties informeren huurders liever online. Daarom is van de krant zowel een papieren als een digitale versie te bestellen. De digitale versie van de Huurkrant 2019 is als een bladerbare pdf op de website te plaatsen.

Bestellen
De Huurkrant verschijnt jaarlijks en wordt gemaakt door Aedes en communicatiebureau Nestas. Bestellen kan via de website van Nestas.