Publicaties

Huurkrant 2018 nu te bestellen

Update

De Huurkrant geeft belangrijke informatie en uitleg aan huurders over de jaarlijkse huuraanpassing en het huurbeleid van woningcorporaties. Verhuurders kunnen de Huurkrant 2018 vanaf nu bestellen. Benieuwd naar de inhoud van de  Huurkrant? Bekijk dan alvast de bladerbare pdf

De krant geeft uitleg over het huurbeleid van overheid en woningcorporaties en geeft informatie over de jaarlijkse huuraanpassing, bezwaarmogelijkheden, passend toewijzen en de huurtoeslag. De krant verschijnt begin april 2018, zodat corporaties hem samen met de huuraanzegging (die meestal eind april wordt verzonden) kunnen verspreiden.

Eigen voorpagina
Woningcorporaties kunnen hun eigen logo op de voorpagina van de huurkrant laten plaatsen. Zij kunnen er ook voor kiezen om een eigen artikel voor de voorpagina aan te leveren, met bijvoorbeeld een uitleg van het eigen huurbeleid.

Op papier of digitaal
Sommige corporaties informeren huurders liever online. Daarom is van de krant zowel een papieren als een digitale versie te bestellen. De digitale versie van de Huurkrant 2018 is als een bladerbare pdf op de website te plaatsen.

Bestellen
De Huurkrant verschijnt jaarlijks en wordt gemaakt door Aedes en communicatiebureau Nestas. Bestellen kan via de website van Nestas.