Evenement

Leergang Taxmanagement Nyenrode en Aedes

Nyenrode Business Universiteit en Aedes organiseren in het najaar van 2017 de leergang Taxmanagement Vastgoed Woningcorporaties. Deze cursus is bedoeld voor financiële medewerkers van corporaties, die verantwoordelijk zijn voor fiscale zaken of in hun werk met belastingen te maken hebben.

Het programma bestaat uit een reeks hoorcolleges en werkcolleges gebaseerd op casussen. De colleges vinden plaats op woensdagen van 13.30 tot 19.45 uur, van 20 september tot en met 22 november. De deelnemers worden begeleid door docenten met zowel les- als praktijkervaring. De leergang duurt acht dagen en kost 4.950 euro (geen BTW). Na deze leergang bent u op de hoogte van:

  • De structuur van en de samenhang tussen de vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.
  • De belangrijkste onderwerpen die spelen wat betreft de BTW en de overdrachtsbelasting, waaronder de samenloopregeling.
  • Het herkennen van een fiscaal probleem en hoe dit probleem te analyseren zodat u de juiste fiscale bronnen of deskundigen kunt raadplegen.
  • Frauderisico’s rond corporatievastgoed en hoe deze af te dekken.
  • Boekenonderzoeken.

PE-punten
Corporatiebestuurders kunnen bij deelname aan deze leergang punten ontvangen in het kader van Permanente Educatie. Het volgen van het gehele programma levert 44 PE-punten op.

Meer informatie en inschrijven
Download de brochure of schrijf u direct in.