Bijeenkomst

Praat mee over de toekomst van het woonruimteverdeelsysteem

Hoe toekomstbestendig is het woonruimteverdeelsysteem? Steeds vaker krijgen wij deze vraag van corporaties en andere organisaties. De corporatiesector kent ook vele varianten. Graag verkennen wij samen met managers en strategen en directeur-bestuurders of het systeem professioneler kan. Wilt u met ons meedenken? Kom dan naar de bijeenkomst op 8 november 2018 (managers en strategen) of 22 november (directeur-bestuurders). De bijeenkomst van 8 november zit inmiddels vol.

Verkenning toekomst bedrijfsmatige aspecten
Hoe maken we het huidige systeem kostenefficiënter? En hoe verbeteren we de klantvriendelijkheid voor woningzoekenden die in meerdere regio’s zoeken? Wat zijn mogelijke toekomstige modellen en de daarbij horende kansen en risico’s?

Graag verkennen wij op 8 november 2018 met managers en strategen meerdere mogelijke concepten. Deze bijeenkomst is bij Groenwest in Woerden van 14.00 uur tot 16.00 uur. Inmiddels zit de bijeenkomst vol.

De uitkomsten van deze sessie bespreken wij vervolgens op 22 november 2018 met directeur-bestuurders. Deze bijeenkomst in Baarn van 15.30 uur tot 17.00 uur. De exacte locatie volgt nog. 

Aedes is daarnaast met een ‘Landelijke monitor woonruimteverdeling’ gestart waarmee verschillende kengetallen zoals wachttijden, definities en urgentiecriteria worden vergeleken. Daarover hoort u later meer.

Aanmelden
De bijeenkomst van 8 november zit inmiddels vol. Hiervoor aanmelden kan helaas niet meer. Aanmelden voor 22 november kan nog wel. Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst en/of hier meer over weten? Stuur dan een mail naar Barbara Mossinkoff (b.mossinkoff@aedes.nl) en Sander Koomen (s.koomen@Aedes.nl) van Aedes.