Vernieuwingsagenda

Opbrengsten Aedes Roadshow: van duurzaamheidsambitie naar aanpak

Update

Dit najaar bezoekt Aedes met de Roadshow De Routekaart: van ambitie naar aanpak vrijwel alle regionale netwerken van corporatiebestuurders. De roadshow helpt de regio’s bij het in kaart brengen van de regionale verduurzamingsopgave en het vervolg daarvan: de regionale aanpak. Aedes verzamelt in de loop van de roadshows goede voorbeelden uit de praktijk.  

 

Voorbeelden uit de regionale praktijk
Bent u benieuwd naar goede voorbeelden van verduurzaming van collega-corporaties? Of naar nieuwe vormen van samenwerken? Hier bieden wij u tijdens het verloop van de roadshow een groeiend aantal voorbeelden uit de praktijk over verschillende thema's:

Ondersteuning Aedes
De roadshow is een volgende stap in het thema Verduurzaming van de Vernieuwingsagenda. Samen met de corporaties in de regio biedt Aedes tijdens deze bijeenkomsten inzicht in de regionale verduurzamingsopgaven. Daarbij ondersteunt Aedes de corporaties bij (verdere) onderlinge regionale samenwerking en samenwerking met andere partners, zoals gemeenten en netbeheerders. Ook brengt Aedes met deze roadshow vragen van woningcorporaties vanuit de regio’s in beeld.