Evenement

Bijeenkomsten verduurzaming 2019

Update

Onze duurzaamheidsambities tot en met 2050 zijn duidelijk. Ondertussen roept het grote aantal verduurzamingsopties en de aanpak daarvan talloze vragen op. Aedes en Groene Huisvesters ontwikkelen een divers programma-aanbod om u verder te helpen. De onderwerpen van de sessies sluiten aan bij wensen die corporaties noemden tijdens de Aedes Roadshow: De Routekaart, van ambitie naar aanpak. Onze kennissessies bieden mogelijkheden en inspiratie om op strategisch en uitvoerend vlak aan de slag te gaan!

 

UPDATE
Er zijn bijeenkomsten in november en december toegevoegd.


SEPTEMBER
12  
Samen met huurders - school wordt woonruimte
Een rondleiding van Groene Huisvesters door Area Wonen, gemeente Meijerijstad en bewoners over het schoolterrein van de Don Boscoschool in Veghel, een schoolcomplex dat samen met bewoners wordt omgebouwd naar duurzame huurwoningen.
Meer informatie en aanmelden

17  Duurzaam bewonersgedrag
Aedes helpt u op weg in het stimuleren van duurzaam woongedrag.
Meer informatie en aanmelden

OKTOBER
Naar een duurzaam warmtenet
Groene Huisvesters organiseert een bezoek aan een warmtenet naar woningen van Wonen Breburg, Alwel en TIWOS.
Meer informatie en aanmelden

NOVEMBER
13
Energiebesparing en duurzaamheid in prestatieafspraken
Groene Huisvesters praat in deze werksessie met corporaties, gemeenten en huurdersorganisaties over de vraag hoe prestatieafspraken CO2-neutraal wonen kunnen ondersteunen.
Meer informatie en aanmelden

DECEMBER
11
Innovatieve toepassingen energiebesparing en duurzaamheid
Groene Huisvesters deelt in deze bijeenkomst met u verschillende innovatieve ontwikkelingen. Wat worden de belangrijkste duurzame warmtebronnen? Wat zijn innovaties in producttoepassingen?
Meer informatie en aanmelden