Evenement

Bijeenkomsten verduurzaming 2019

Update

Onze duurzaamheidsambities tot en met 2050 zijn duidelijk. Ondertussen roept het grote aantal verduurzamingsopties en de aanpak daarvan talloze vragen op. Aedes en Groene Huisvesters ontwikkelen een divers programma-aanbod om u verder te helpen. De onderwerpen van de sessies sluiten aan bij wensen die corporaties noemden tijdens de Aedes Roadshow: De Routekaart, van ambitie naar aanpak. Onze kennissessies bieden mogelijkheden en inspiratie om op strategisch en uitvoerend vlak aan de slag te gaan!

JUNI

18  Gemeentelijke warmtevisie/RES
De VNG geeft in opdracht van Aedes een presentatie over de samenwerking tussen corporaties en gemeenten bij het ontwikkelen van een warmtevisie.
Meer informatie en aanmelden

26  Circulair Woonbedrijf hergebruik vanuit materialendepot
Een bezoek aan het materialendepot dat onder andere Groene Huisvester Woonbedrijf voorziet van opnieuw te gebruiken bouwmaterialen.
Meer informatie en aanmelden 

26  Rondrekening verduurzaming
RVO.nl en Aedes brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent financieringsmogelijkheden van duurzaamheidsprojecten.
Meer informatie en aanmelden

JULI
1   
Draagvlak bij huurders
Aan de hand van tools en praktijkvoorbeelden gaan Aedes en Platform31 het gesprek met u aan over het creëren van draagvlak bij en het enthousiasmeren van bewoners voor verduurzaming.
Meer informatie en aanmelden

10  Aardgasvrije wijkaanpak
Een bezoek aan één van de 27 pilots 'Aardgasvrije wijk' van het ministerie van BZK, waarbij Groene Huisvester Intermaris is betrokken in Purmerend.
Meer informatie en aanmelden

SEPTEMBER
12  
Samen met huurders - school wordt woonruimte
Een rondleiding van Groene Huisvesters door Area Wonen, gemeente Meijerijstad en bewoners over het schoolterrein van de Don Boscoschool in Veghel, een schoolcomplex dat samen met bewoners wordt omgebouwd naar duurzame huurwoningen.
Meer informatie en aanmelden

17  Duurzaam bewonersgedrag
Aedes helpt u op weg in het stimuleren van duurzaam woongedrag.
Meer informatie en aanmelden

OKTOBER
Naar een duurzaam warmtenet
Groene Huisvesters organiseert een bezoek aan een warmtenet naar woningen van Wonen Breburg, Alwel en TIWOS.
Meer informatie en aanmelden