Start hier je innovatie: van idee naar creatie!

Ben je tijdens het Innovatielab#1 geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met innovatie? En loop jij al een tijdje rond met dat ene idee: een idee waar de sector, de huurder, en je collega’s erg mee geholpen zijn? Een idee dat net even anders is dan anders, net even verder doordacht is? En wil je tijd te steken in de realisatie? Lees dan vooral even de onderstaande informatie, en doe mee!

Het begint met een dosis enthousiasme en dus dat ene idee. Heb je dat? Stuur het in en maak kans op een innovatieboost. Voor alle inzenders organiseren we een inspirerende workshop waar je leert hoe je jouw idee kunt pitchen. Dat is nodig, want vervolgens maken we via een pitch evenement een selectie van de beste ideeën. Behoor je bij deze beste corporatie-ideeën van Nederland? Dan wacht je een inspirerend jaar, waarin een procesbegeleider uit verrassende hoek jou en je collega’s helpt om het idee naar een echte innovatie te brengen. Naast deze begeleiding krijg je ook een opstartbudget waarmee je een vliegende start kan maken.

In het kort de stappen:

  1. Jij levert het idee aan
  2. Je krijgt van ons een workshop om te komen tot een goede pitch
  3. Jij pitcht jouw idee tijdens het pitch evenement
  4. Jouw idee is mogelijk geselecteerd en wordt werkelijkheid

En dan bieden we jou een innovatieboost met procesbegeleiding, een goed netwerk, een opstartbudget, etc. Dus wacht niet langer en ga van dromen naar doen!

Wat willen we van je weten?

We zoeken leuke ideeën die vernieuwen, een impuls geven en waarde toevoegen aan ons werk. Laat je idee creatief en inspirerend zijn.

  1. Wat is jouw idee?
  2. Voor welk probleem is het een oplossing?
  3. Wie is erbij betrokken behalve jij?
  4. In welke fase is het idee? Hoe ver ben je ermee?
  5. Wat voor hulp heb je nodig?

Meld je aan!

Wees er op tijd bij en stuur je idee in voor zondag 29 maart 2020.

Mail naar Susanne Stouten: s.stouten@aedes.nl. De manier waarop je jouw idee instuurt, is aan jou. Verras ons.