Update Start hier je innovatie: van idee naar creatie!

Aedes zoekt dat ene idee: een idee waar de sector, de huurder, en je collega’s erg mee geholpen zijn. Een idee dat net even anders is dan anders, net even verder doordacht is. Daarvoor is de Innovatieboost in het leven geroepen en inzenders krijgen de kans hun idee te verkopen met kans op een mooie prijs. 

Update 26 mei

De inzendtermijn is verstreken en de inzenders gingen op maandag 25 mei 2020 aan de slag met hun ideeën tijdens een inspirerende workshop die speciaal voor hen is ontwikkeld. Op donderdag 4 juni is er nog een oefensessie en op maandag 8 juni pitchen de inzenders hun ideeën voor de Innovatieboost.


Het begint met een dosis enthousiasme en dus dat ene idee om kans te maken op de Innovatieboost. Alle inzenders van dat idee krijgen een inspirerende workshop met tips om hun idee te pitchen. Dat is nodig, want op maandag 8 juni is er een pitch evenement een selectie van de beste ideeën. De eerste workshop kreeg van de deelnemers een duim omhoog.

Een scherm met verschillende vakjes met daarin beelden van de webcam met daarop de deelnemers van de Zoom-workshop over de innovatieboost van 25 mei 2020 die hun duim opsteken

De tweede workshop is op donderdag 4 juni. En dan volgt het spannendste moment: de pitch op maandag 8 juni. Een jury beoordeelt de beste corporatie-ideeën van Nederland. De winnaar wacht een inspirerend jaar, waarin een procesbegeleider uit verrassende hoek jou en je collega’s helpt om het idee naar een echte innovatie te brengen. Naast deze begeleiding krijg je ook een opstartbudget waarmee je een vliegende start kan maken: van dromen naar doen!