Update Start hier je innovatie: van idee naar creatie!

Aedes zoekt dat ene idee: een idee waar de sector, de huurder, en je collega’s erg mee geholpen zijn. Een idee dat net even anders is dan anders, net even verder doordacht is. Daarvoor is de Innovatieboost in het leven geroepen en inzenders krijgen de kans hun idee te verkopen met kans op een mooie prijs. De inzenders hebben hun idee zo goed neergezet, dat ze allemaal in de prijzen vielen.

Update 12 juni

De inzendtermijn is verstreken en de ideeën zijn gepresenteerd


Het begint met een dosis enthousiasme en dus dat ene idee om kans te maken op de Innovatieboost. Alle inzenders van dat idee krijgen een inspirerende workshop met tips om hun idee te pitchen. Dat is nodig, want op maandag 8 juni is er een pitch evenement een selectie van de beste ideeën. De eerste workshop kreeg van de deelnemers een duim omhoog.

Een scherm met verschillende vakjes met daarin beelden van de webcam met daarop de deelnemers van de Zoom-workshop over de innovatieboost van 25 mei 2020 die hun duim opsteken

Op donderdag 4 juni was er nog een oefensessie en op maandag 8 juni presenteerden de inzenders hun ideeën voor de Innovatieboost. Allemaal met enthousiasme en lef om dingen te veranderen en te vernieuwen. Een jury beoordeelt de beste corporatie-ideeën van Nederland. Op de spreekwoordelijke stip stapten medewerkers met lef van Casade, 3B Wonen, Haag Wonen, Rochdale, Woonborg, Trivire, Beter Wonen en Vidomes. We vinden alle ideeën meer dan waardevol om een duwtje te geven, zodat de hele sector zijn voordeel kan doen met deze vooruitgang. Immers: innovatie moet je doen!