Start hier je innovatie: van idee naar creatie!

Update

Aedes zoekt dat ene idee: een idee waar de sector, de huurder, en je collega’s erg mee geholpen zijn. Een idee dat net even anders is dan anders, net even verder doordacht is. Daarvoor is de Innovatieboost in het leven geroepen en inzenders krijgen de kans hun idee te verkopen met kans op een mooie prijs. De inzenders hebben hun idee zo goed neergezet, dat ze allemaal in de prijzen vielen.

Het begint met een dosis enthousiasme en dus dat ene idee om kans te maken op de Innovatieboost. Alle inzenders van dat idee krijgen een inspirerende workshop met tips om hun idee te pitchen. Dat is nodig, want tijdens een pitch evenement  vond een selectie van de beste ideeën plaats. De eerste workshop kreeg van de deelnemers een duim omhoog.

Een scherm met verschillende vakjes met daarin beelden van de webcam met daarop de deelnemers van de Zoom-workshop over de innovatieboost van 25 mei 2020 die hun duim opsteken

Na een oefensessie presenteerden de inzenders hun ideeën voor de Innovatieboost. Allemaal met enthousiasme en lef om dingen te veranderen en te vernieuwen. Een jury beoordeelde de beste corporatie-ideeën van Nederland. Op de spreekwoordelijke stip stapten medewerkers met lef van Casade, 3B Wonen, Haag Wonen, Rochdale, Woonborg, Trivire, Beter Wonen en Vidomes. We vinden alle ideeën meer dan waardevol om een duwtje te geven, zodat de hele sector zijn voordeel kan doen met deze vooruitgang. Immers: innovatie moet je doen!

Benieuwd naar de ideeën en projecten? Lees dan de whitepapers.