Instrumenten

Aedes opnieuw geaccrediteerd voor toekenning PE-punten

Bezoekers van Aedes-bijeenkomsten waarderen deze bijeenkomsten zeer: maar liefst 97,6 procent van de bezoekers is tevreden. Dat blijkt uit onderzoek van keuringsinstelling CEDEO. Aedes blijft daarmee een gecertificeerd opleidingsaanbieder en kan ook de komende twee jaar punten voor Permanente Educatie (PE) toekennen aan bezoekers van bepaalde bijeenkomsten.
 

Deelnemers aan de bijeenkomsten zijn vooral zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de bijeenkomsten. Met een klanttevredenheid van 97,6 procent voldoet Aedes ruim aan de norm van 80 procent klanttevredenheid om zich gecertificeerd opleider te mogen noemen. Aedes laat elke twee jaar een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren, om gecertificeerd te blijven.

Permanente Educatie
Corporatiebestuurders, die lid zijn van Aedes, zijn verplicht tot Permanente Educatie. Van 1 januari 2015 tot 31 december 2017 (2016-2018, 2017-2019, 2018-2020 etc.) moeten zij in totaal 108 PE-punten halen. Bestuurders kunnen hun punten behalen bij aanbieders van geaccrediteerde opleidingen. 

Aedes PE-academie 
Bestuurders moeten hun PE-punten registeren in de Aedes PE-academie. In deze portal kunnen bestuurders naast registratie van hun PE-punten ook terecht voor het bekijken van PE-aanbod.