Wat doe jij morgen? Kom naar Innovatielab #2

Wat doe jij morgen en hoe werk jij in 2025? We bieden je met het tweede Innovatielab opnieuw een plek waar we inspireren, leren en vernieuwen. Je krijgt een prikkelend programma vol positieve energie en verwondering. Kortom: daar wil je bij zijn! Meld je daarom nú aan voor dit bruisende evenement op dinsdag 13 oktober 2020. We weten nog niet hoe de ontwikkelingen rond het coronavirus verlopen, voorlopig houden we vast aan deze datum. Mocht dat veranderen, dan melden we dat ook hier.

Dankzij het succes van de inschrijfstart in januari tijdens het eerste Innovatielab, zijn er nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor Innovatielab#2. Het thema deze keer is Werken in de corporatie van de toekomst. 

Jouw werk ziet er in 2025 namelijk anders uit dan hoe je het nu gewend bent. Dat biedt veel kansen, maar vraagt ook iets van jou. Laat je inspireren op het Innovatielab, neem het heft in eigen handen.en ga aan de slag met de veranderingen in je werk. #watdoejijmorgen?

Wat kun je verwachten?

Een onvergetelijke dag, boordevol innovatie en inspiratie. Met geweldige sprekers en leuke, concrete workshops (#hoedan): hoe kun jij direct met nieuwe inzichten aan de slag? Veel ontmoetingen met collega’s en natuurlijk praten we na met een hapje en een drankje.

  • Pim de Morree van Corporate Rebels predikt make work more fun. Hoe dan? Met die vraag bezocht hij samen met zijn compagnon wereldwijd honderden bedrijven en schreef er een boek over met  een bucketlist voor mensen die willen toewerken naar een (plezierig) bedrijf.
  • Ben van de Burg en Herbert Blankesteijn zijn wekelijks te horen in de BNR-podcast de Technoloog en vertellen ons over technologische ontwikkelingen en de impact op onze samenleving. De voormalig schaatser en natuurkundige blikken kort terug op hun carrièreswitches.
  • Actieve workshops #hoedan
    Wij willen het niet alleen laten bij inspiratie. De handen gaan uit de mouwen en je gaat aan de slag. In acht verschillende workshops draait het om de vraag Wat doe jij morgen?.

Meld je aan!

Wil je dit evenement niet missen, meld je dan snel aan en kies de workshops die je het liefste volgt: vol is vol. Laat het ons even weten als je gebruik wilt maken van de Aedes-pendelbus.

We zien je graag op dinsdag 13 oktober 2020 bij het Trainingscentrum van de KNVB Campus in Zeist. Vanaf 9:00 uur staat de koffie klaar en om 10:00 uur beginnen we. Rond 15.00 uur sluiten we af met een borrel.

Ben je bestuurder van een corporatie, dan kun je 3,5 PE-punten bijschrijven.

Innovatieboost

Ben je tijdens het Innovatielab#1 geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met innovatie? En loop jij al een tijdje rond met dat ene idee: een idee waar de sector, de huurder, en je collega’s erg mee geholpen zijn? Een idee dat net even anders is dan anders, net even verder doordacht is? En wil je tijd te steken in de realisatie? Doe mee aan de Innovatieboost!