Dromen en doen bij het Innovatielab

Het Innovatielab is nog steeds de plek voor inspiratie, leren en vernieuwing. Het bestaat uit spetterende innovatie-evenementen om te dromen en te doen. En het is een innovatie-prikkel die je zelf aan het werk zet: laat doen, en experimenteren met hulp uit verrassende hoek. In aanloop naar Innovatielab#2 Werken in de corporatie van de toekomst een videocast met spreker Ben van der Burg voor wat positieve energie. 

De videocast heeft vijf delen. Het eerste deel gaat over Technologie. Het tweede thema was  Change  en het derde Leiderschap. In deel vier gaat het gesprek over Samenwerken. Innovatie is het thema van deel vijf, tot slot: 

Innoveren betekent dingen doen en bedenken die er niet zijn. In het programma voor het innovatielab slaan we daarom een brug met andere industrieën.

Innovatielab #2 op dinsdag 13 oktober 2020 draaide het om werken in de corporatie van de toekomst.  

Doen

Start hier je innovatie: van idee naar creatie. Loop jij al een tijdje rond met dat ene idee: een idee waar de sector, de huurder, en je collega’s erg mee geholpen zouden zijn? Een idee dat net even anders is dan anders, net even verder doordacht is, dan zomaar een leuk idee? En ben je bereid er tijd in te steken om het te realiseren? Aedes gaat dit jaar op zoek naar kansrijke innovaties die een zetje verdienen met de Innovatieboost. Nieuwsgierig naar het project en de inzenders?

Benieuwd naar het waarom van het Innovatielab? Lees dan het artikel Vijf vragen aan de bedenkers van het Innovatielab.