Kom dromen en doen bij het Innovatielab

Het Innovatielab is de plek voor inspiratie, leren en vernieuwing. Het is een dagvullend programma vol positieve energie en verwondering. Meld je nu aan voor dit spetterend innovatie-evenement op donderdag 30 januari 2020.

Logo Innovatielab met tekst en groen lampje

Innoveren betekent dingen doen en bedenken die er niet zijn. In het programma slaan we daarom een brug met andere industrieën om zo met en van elkaar te kunnen leren. Daarmee is de bijeenkomst interessant voor iedereen die zin heeft om even uit het denkpatroon van onze sector te stappen, het nieuwe jaar wil starten met verfrissende ideeën en die open staat om het in 2020 eens anders te gaan doen dan anders.

Programma

Een onvergetelijke dag, boordevol innovatie en inspiratie. Met sprekers van buiten de sector, zoals René Frijters, oprichter van Knab en Alex Beleggersbank en Ynzo van Zanten van Tony's Chocolonely, en met innovaties die ons werk gaan raken. Een middagprogramma met concrete workshops (#hoedan): hoe kun jij direct met de nieuwe inzichten aan de slag? Speciaal voor durfals is er een mystery workshop. Bovendien tref je op de marktplaats voorbeelden van vernieuwend werken uit onze eigen sector. In het programma staat het thema Klant en dienstverlening centraal. We sluiten de dag af met een energieopwekkende spreker en praten na met een hapje en een drankje.

Meld je aan!

Wil je dit evenement op 30 januari 2020 bij het Trainingscentrum van de KNVB in Zeist niet missen, meld je dan snel aan. De eerste 16 aanmelders wacht een VIP-behandeling, dus snel aanmelden loont. 

> Benieuwd naar het waarom van het Innovatielab? Lees dan het artikel Vijf vragen aan de bedenkers van het Innovatielab.