Dromen en doen bij het Innovatielab

Het Innovatielab is nog steeds de plek voor inspiratie, leren en vernieuwing. Het bestaat uit spetterende innovatie-evenementen om te dromen en te doen. En het is een innovatie-prikkel die je zelf aan het werk zet: laat doen, en experimenteren met hulp uit verrassende hoek. Op 21 april organiseren we voor het eerst weer een fysiek Innovatielab: nummer 3. 

Het wordt weer een dagvullend programma vol met inspiratie, energie en ontmoeting. We zetten voorbeelden van binnen en buiten de sector op het podium. Mis het niet en hou onze berichtgeving hierover goed in de gaten! 

Innoveren betekent dingen doen en bedenken die er niet zijn. In het programma voor het innovatielab slaan we daarom een brug met andere industrieën. 

Het begon allemaal met Innovatielab #1 op 30 januari 2020 in Zeist. Een nieuw evenement vol vernieuwing. Met volop energie en inspirerende sprekers en workshops. De coronamaatregelen zorgden ervoor dat Innovatielab #2 pas op dinsdag 13 oktober 2020 plaatsvond. Dat draaide om werken in de corporatie van de toekomst.

Benieuwd naar het waarom van het Innovatielab? Lees dan het artikel Vijf vragen aan de bedenkers van het Innovatielab.

Behalve het Innovatielab organiseren we ook Innovatiemeetups, de eerstvolgende is op 2 december.