Dossier

Praktische kennissessie Elektrisch vervoer

Op donderdag 27 september vindt de praktische kennissessie Elektrisch vervoer plaats in de Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg in Utrecht. Groupe Renault organiseert deze sessie exclusief voor Aedes-leden die te maken hebben met het wagenpark van de woningcorporatie en elektrisch vervoer.

Geïnteresseerd in deze kennissessie over elektrisch vervoer? 
De sessie start om 13:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur) en eindigt om 16:30 uur met een drankje. Ook is er dan gelegenheid om een testrit te maken. 

Voor meer informatie, bekijk het programma in de agenda.  Of meld u direct aan.

Elektrisch vervoer en woningcorporaties
Innovatie binnen de auto-industrie op het gebied van elektrische voertuigen gaat hard. Pioniers als Tesla, Renault en Nissan hebben de elektrische auto geïntroduceerd waarna de ontwikkelingen in een stroomversnelling zijn geraakt. Tegelijkertijd denken steden en gemeenten steeds meer na over hoe zij de luchtkwaliteit in hun gebied kunnen verbeteren en woonruimte kunnen bieden aan een groeiend aantal inwoners. Wat betekent dit voor woningcorporaties? Tijdens deze kennissessie geeft Renault woningcorporaties inzicht in de huidige stand van zaken van elektrisch vervoer en schetst een toekomstbeeld.