Nieuws

Aan de slag met big data: opleidingen in september van start

Update

Steeds meer corporaties maken gebruik van big data. Sommigen lopen ver voor de troepen uit, anderen zijn net begonnen. Wat kun je allemaal met big data? Wat zijn de kansen en risico’s? Welke bronnen mag je gebruiken? En welke eisen stelt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) aan big data? Deze vragen komen uitgebreid aan bod tijdens de leergang Big data bij de corporatie.

Aedes en Corpovenista bieden tweemaal een masterclass en een leergang big data aan om de professionalisering van de sector een impuls te geven. De opleidingen zijn ontwikkeld samen met opleider Kjenning onder de vlag van de Vernieuwingsagenda. Het gaat om een masterclass big data voor bestuurders en strategen en een leergang op tactisch-operationeel niveau. 

Masterclass
De masterclass (1 dagdeel) richt zich specifiek op directeur-bestuurders, strategen, MT-leden en toezichthouders van de corporatie en gaat bij voorkeur samen met de leergang, zodat de bestuurder of strateeg met zijn of haar informatiespecialist direct binnen de eigen organisatie aan de slag kan. 

Leergang
De leergang is bedoeld voor teamleiders, informatiemanagers, IT-specialisten en onderzoekers die te maken hebben met het doorvoeren van big data binnen de corporatie. De leergang is gericht op de dagelijkse werkpraktijk en bestaat uit 5 dagdelen. 

Aanmelden en kosten
Meld u aan voor de leergang en masterclass. Aanmelden kan alleen in koppels: een deelnemer voor de masterclass en een deelnemer voor de leergang. Deelname is gratis, bij een bezoek aan zowel de leergang als de masterclass met als tegenprestatie deelname aan een ontwikkelgroep.

Wanneer
Masterclass: 4 september 2018, start leergang 18 september (ochtend), 2 en 16 oktober (ochtend), 6 en 20 november (ochtend). 

Masterclass: 18 september 2018, start leergang 2 en 16 oktober (middag), 6 en 20 november (middag), 4 december (middag).