Overzichtelijke poster Samen veilig doorwerken voor corporaties

Partijen in de bouw- en technieksector hebben met het protocol Samen veilig doorwerken werkafspraken gemaakt die passen bij de coronamaatregelen. Aedes onderschrijft dit protocol en heeft hiervan een vertaling gemaakt op een poster voor corporaties. Het past bij de oproep aan woningcorporaties om bouw- en onderhoudsactiviteiten zo veel mogelijk door te laten gaan als de gezondheid van werknemers en bewoners gegarandeerd is.

De uitgangspunten van het protocol heeft Aedes samengevat in een overzichtelijke poster met de hygiëneregels in twee verschillende varianten:

  • Een kant-en-klare poster met de hygiëneregels uitgebeeld in pictogrammen en de uitgangspunten op een rijtje.
  • Een vervolgposter met meer uitleg voor de eigen medewerkers met informatie over de voorzorgsmaatregelen, dienstverlening en de doelgroep.

De posters zijn er met en zonder Aedes-logo. Ze zijn gemaakt in Indesign, een pakket waarmee u snel aanpassingen aan inhoud en vormgeving kunt doen. Hierdoor kunt u de poster helemaal naar uw eigen inzicht aanpassen en voorzien van uw eigen logo. Voor wie dat pakket niet heeft, zijn voorbeelden in pdf bijgevoegd.

Bij het maken van deze posters is dankbaar gebruikgemaakt van het voorwerk door de West-Brabantse corporatie Alwel.

Downloads

Met Aedes-logo

  • Kant-en-klare poster met hygiëneregels in Indesign en pdf
  • Vervolgposter met meer informatie in Indesign en pdf

Zonder Aedes-logo

  • Kant-en-klare poster met hygiëneregels in Indesign en pdf
  • Vervolgposter met meer informatie in Indesign en pdf