Verdiepende regionale benchlearningsessies over de prestatievelden

Met de Aedes-benchmark kunt u de cijfers van uw corporatie vergelijken met die van andere corporaties. Dit biedt inzicht om uw prestaties te verbeteren. Om u op weg te helpen organiseert Aedes vanaf januari 2021 een uitgebreid digitaal benchlearningprogramma. Hierbij gaat het vooral over ‘het verhaal achter de cijfers’.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens verdiepende online benchlearningsessies wisselt u onderling werkwijzen uit over de betreffende prestatievelden, bespreekt u met elkaar de inzichten over de eigen prestaties en verbetermogelijkheden. U doet nieuwe inzichten op en krijgt handvatten, waarmee u met collega’s in uw eigen corporatie aan de slag kunt. Dit gaat in kleine groepen, zodat er veel ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen. De sessies zijn online, maar wel regionaal ingedeeld, zodat u kennis kunt maken met collega’s uit uw eigen regio.

Benchlearningsessies

Per regio organiseert Aedes twaalf online verdiepende benchlearningsessies over: 

  • Huurdersoordeel
  • Bedrijfslasten
  • Duurzaamheid
  • Onderhoud & verbetering
  • Beschikbaarheid & betaalbaarheid
  • Nieuwbouw

De in totaal zestig benchlearningsessie zijn verdeeld over vier regionale dagen en een dag voor XL-corporaties. De benchlearningsessies voor XL-corporaties (> 25.000 verhuureenheden) geven de mogelijkheid om resultaten te vergelijken met die van corporaties van dezelfde omvang.

U kunt zich opgeven voor één of twee benchlearningsessies per regio via de onderstaande links per regio. Er zijn ochtendsessies (09.30 – 11.30 uur) en middagsessies (13.00 – 15.00 uur).

Regio’s en data:

Deelnemen? Meld u direct aan

Kies bij het aanmelden (stap 3) aan welke sessies u wilt deelnemen. Lukt het niet om deel te nemen aan de benchlearningsessies in uw regio, dan bent u natuurlijk ook welkom in een andere regio. 

Kosten

De benchlearningsessies zijn alleen toegankelijk voor Aedes-leden en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aedes hanteert wel een no-show fee van 25 euro voor wie zich niet afmeldt.