Bijeenkomst

Uitleg over Benchmark basics en Aedes Benchmarkcentrum

Speciaal voor nieuwkomers in de sector organiseert Aedes op dinsdag 18 juni een Benchlearning Basics en uitleg over het Benchmarkcentrum. Gaat u dit jaar voor het eerst aan de slag met de benchmark? Of wilt u uw kennis bijspijkeren? Dan mag u deze sessie niet missen. Meld u direct aan.

Wat leert u tijdens Benchlearning Basics?
U krijgt in 2 uur uitleg over:

  • Hoe werkt de Aedes-benchmark?
  • Wat meet de benchmark?
  • Wat gebeurt er met de resultaten?
  • De Aedes-benchmark in relatie tot andere instrumenten.

Na uitleg over de basis van de benchmark geven we in 1,5 uur ook uitleg over het Aedes-benchmarkcentrum. U kunt beide sessies aansluitend volgen of kiezen voor een van de twee.

Gebruikersinstructie Benchmarkcentrum
Het Aedes-benchmarkcentrum (ABmC) is een online benchmarktool voor woningcorporaties. Met het dashboard kunt u op toegankelijke wijze de benchmarkresultaten voor uw corporatie bekijken en analyseren. In de databank zijn alle indicatoren uit de Aedes-benchmark opgenomen. In deze sessie laten we zien welke inzichten u uit het benchmarkcentrum kunt halen. Hoe u rendement haalt uit het gebruik ervan. Leer op welke zaken het Benchmarkcentrum antwoorden geeft, of voor welke het Aedes-benchmarkcentrum een aanwijzing kan geven voor kansen voor verbeteringen. We bespreken een door Aedes gepresenteerd overzicht van onderwerpen in het ABmC met veel impact, en hoe deze verklaard en benut worden. Er is ook gelegenheid om zelf casussen in te brengen.

Programma
13.30 - 15.30 uur: Benchmarkbasics
15.30 - 17.00 uur: Gebruikersinstructie Aedes Benchmarkcentrum

Voor wie?
Voor alle collega’s in de corporatiesector die te maken krijgen met de benchmark. U hoeft niet per se de gegevens aan te leveren. Ook als u meer wilt weten over het hoe, wat en waarom van de benchmark bent u welkom.

Locatie en tijd
Kantoor Aedes
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

We ontvangen u graag vanaf 13.30 uur. Meld u nu aan.