Dossier

Benchmarkdag op maandag 26 november

De Aedes-benchmarkdag is dit jaar op maandag 26 november 2018 in Utrecht. Dan presenteren wij de brancheresultaten van de vijfde editie van de Aedes-benchmark. Een jubileum! Ook dit jaar hebben bijna alle corporaties weer meegedaan. Iets om trots op te zijn. 

Leren en inspireren
Naast de brancheresultaten besteden we ook aandacht aan hoe de benchmark u kan helpen in uw werk. En we geven antwoord op vragen als: ‘is het huurdersoordeel van uw corporatie gestegen?’ en ‘nemen corporaties voldoende maatregelen om hun woningen te verduurzamen?’. Een aantal corporatiemedewerkers vertelt hoe zij het afgelopen jaar aan de slag zijn gegaan met de benchmarkresultaten. Zo kunt u van elkaar leren én elkaar inspireren.

Naast de plenaire presentatie zijn er ook deelsessies over de vijf prestatievelden. Na de lunch kunt u verdiepende sessies volgen over thema’s als: inkoop, datakwaliteit en duurzaamheid. Het aanbod is divers. Dit geeft u de mogelijkheid aan te sluiten bij sessies binnen én buiten uw eigen vakgebied.

Programma
09.30 – 10.00 uur Ontvangst en kiezen deelsessies
10.00 – 11.00 uur Plenaire opening met kernresultaten Aedes-benchmark 2018
11.00 – 12.00 uur Prestatieveldsessies
12.00 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 14.00 uur Eerste ronde deelsessies
14.00 – 15.00 uur Tweede ronde deelsessies
15.00 – 16.00 uur Derde ronde deelsessies
16.30 – 17.30 uur Borrel

Locatie
De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Aanmelden 
Het belooft een inspirerende dag te worden. Het programma met het totale aanbod aan deelsessies  wordt eind oktober bekend gemaakt. Meld u alvast aan om zeker te zijn van een plek.

Voor wie?
De benchmarkdag is interessant voor managers en beleidsmedewerkers die betrokken zijn en/of gebruik (willen) maken van de Aedes-benchmark. Voor medewerkers die gegevens hebben aangeleverd, maar zeker ook voor degene die ermee aan de slag willen gaan. Bijvoorbeeld op het gebied van beleid, strategie, bedrijfsvoering, financiën, kwaliteit, onderhoud, duurzaamheid en communicatie. De benchmarkdag is alleen toegankelijk voor corporatiemedewerkers.