Gezocht: 20 trainees voor Talent in Huis

De wervingscampagne voor de twaalfde editie van het traineeprogramma Talent in Huis 12 is gestart. Er is plaats voor twintig trainees. Kandidaten kunnen solliciteren tot 31 oktober 2019. Corporaties kunnen zelf de vacature ook onder de aandacht brengen van afstudeerders.

 

De traineeplaatsen in deze twaalfde editie zijn beschikbaar gesteld door zestien corporaties en Aedes. Doel van het programma is om jonge mensen te inspireren om te kiezen voor een carrière in de volkshuisvesting. 

Talent in Huis biedt corporaties de mogelijkheid om te werken met jong talent op de arbeidsmarkt. Dat draagt bij aan de energie, frisheid en wendbaarheid van de branche. De trainees krijgen op hun beurt de kans om zichzelf professioneel te ontdekken en te ontwikkelen – en de volkshuisvesting te leren kennen als plek om hun carrière te vervolgen. Het talentprogramma heeft de afgelopen jaren al heel veel jonge talenten begeleid. 


Solliciteren

Via de website van Talent in Huis kunnen kandidaten solliciteren. De selectiedagen zijn op 12 en 19 november 2019. Bij de organisaties die meedoen starten in januari 2020 onder begeleiding van Plateau een hoogopgeleide trainees.

Download

Wervingsflyer voor Talent in Huis 12.