Proces

Deelnemers gezocht voor twaalfde editie Talent in Huis

Woningcorporaties kunnen zich weer aanmelden voor het traineeprogramma Talent in Huis. Deze twaalfde editie start in januari 2020. Aanmelden kan tot 15 mei 2019. Doel van het programma is om jonge mensen te inspireren om te kiezen voor een carrière in de volkshuisvesting. Naast Aedes werken meerdere corporaties uit verschillende delen van het land gezamenlijk aan de ontwikkeling van nieuw talent voor de sector.

Talent in Huis biedt corporaties de mogelijkheid om te werken met jong talent op de arbeidsmarkt. Dat draagt bij aan de energie, frisheid en wendbaarheid van de branche. De trainees krijgen op hun beurt de kans om zichzelf professioneel te ontdekken en te ontwikkelen – en de volkshuisvesting te leren kennen als plek om hun carrière te vervolgen. Het talentprogramma heeft de afgelopen jaren al heel veel jonge talenten begeleid. In deze editie is plek voor twaalf corporaties. Bij de deelnemers start in januari 2020 dan onder begeleiding van Plateau een hoogopgeleide trainee.

Aanmelden
Meedoen aan Talent in Huis 12? Woningcorporaties kunnen zich tot 15 mei 2019  aanmelden. Neem contact op met programmamanager Peter de Jong (p.dejong@plateau-net.nl, (06) 1173 05 04) of Annechien Marijnissen (a.marijnissen@plateau-net.nl, (06) 2290 71 14). Zij beantwoorden ook graag al uw vragen over het programma.