Proces

Deelnemers gezocht voor elfde editie Talent in Huis

Woningcorporaties kunnen zich weer aanmelden voor het traineeprogramma Talent in Huis. Deze elfde editie start in januari 2019. Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2018. Doel van het programma is om jonge mensen te inspireren om te kiezen voor een carrière in de volkshuisvesting. Naast Aedes spannen vijf corporaties zich inmiddels al gezamenlijk in voor de ontwikkeling van nieuw talent voor de sector.

Talent in Huis biedt corporaties de mogelijkheid om te werken met jong talent op de arbeidsmarkt. Dat draagt bij aan de energie, frisheid en wendbaarheid van de branche. De trainees krijgen op hun beurt de kans om zichzelf professioneel te ontdekken en te ontwikkelen – en de volkshuisvesting te leren kennen als plek om hun carrière te vervolgen. Het talentprogramma heeft de afgelopen jaren al heel veel jonge talenten begeleid.
In deze editie is plek voor twaalf corporaties. Bij de deelnemers start in januari 2019 dan onder begeleiding van Plateau een hoogopgeleide trainee.

Aanmelden
Meedoen aan Talent in Huis 11? Woningcorporaties kunnen zich tot 31 augustus 2018 aanmelden. Neem contact op met programmamanager Peter de Jong (p.dejong@plateau-net.nl, (06) 1173 05 04) of de directeur van Plateau Edith Hoksbergen (e.hoksbergen@plateau-net.nl, (06) 5583 55 52). Zij beantwoorden ook graag al uw vragen over het programma.