Corporaties kunnen zich weer inschrijven voor Talent in Huis

Anderhalf jaar lang jonge veelbelovende starters aan de slag in uw organisatie? Mensen in huis die met een frisse blik kijken naar complexe vraagstukken en creatieve oplossingen bedenken? Meld uw corporatie aan voor Talent in Huis. Inschrijven voor deze dertiende editie van het traineeprogramma kan tot 15 mei 2020.

Talent in Huis biedt corporaties de mogelijkheid om te werken met jong talent op de arbeidsmarkt. Dat draagt bij aan de energie, frisheid en innovatiekracht van de branche. De trainees krijgen op hun beurt de kans om zichzelf professioneel te ontdekken en te ontwikkelen – en de volkshuisvesting te leren kennen als plek om hun carrière te vervolgen. Het talentprogramma heeft in de afgelopen twaalf jaar al meer dan 100 jonge talenten begeleid. Het overgrote deel daarvan werkt inmiddels bij een corporatie, bijvoorbeeld als projectleider, manager Strategie of directeur.

Patronen doorbreken

Talent in Huis biedt een sterk en bewezen ontwikkelprogramma, gericht op creativiteit en innovatie. Trainers van Talent in Huis leren de jongste generatie om patronen te doorbreken en na te denken over zichzelf en hoe zij zich verhouden tot de rest van wereld.

Het arbeidsmarktonderzoek voor woningcorporaties (FLOW, 2019) laat zien dat talentvolle starters zorgen voor meer interne doorstroming, vooruitgang en innovatie. Het versterkt bovendien de werkgeverspositie op de arbeidsmarkt waardoor een organisatie makkelijker werknemers aantrekt en ook behoudt.

Hoe aanmelden?

Vanaf nu tot 15 mei kunt u uw organisatie aanmelden voor deelname. Neem contact op met Peter de Jong (06 117 305 04) of Maryam Elenby (06 153 210 06). De selectiedagen voor deze editie van Talent in Huis zijn op 10 en 17 november 2020 en de eerste werkdag van de trainee is dan na de jaarwisseling, vanaf 11 januari 2021.

Nog vragen, even sparren of digitaal koffiedrinken tijdens een videocall? Laat het Peter of Maryam weten! Wilt u in contact komen met collega-corporaties die al ervaring hebben met het programma, Peter en Maryam brengen u graag met hen in contact.

Meer informatie

Kijk op de website van Talent in Huis via de link.