Corporaties kunnen zich weer inschrijven voor Talent in Huis

Woningcorporaties kunnen zich weer aanmelden voor het traineeprogramma Talent in Huis. Dat kan tot en met 31 mei. De trainees starten in januari 2022. Doel van het programma is om jonge mensen te inspireren om te kiezen voor een carrière in de volkshuisvesting. Naast Aedes spannen vijfentwintig corporaties zich inmiddels al gezamenlijk in voor de ontwikkeling van nieuw talent voor de sector.

Talent in Huis biedt corporaties de mogelijkheid om te werken met jong talent op de arbeidsmarkt. Dat draagt bij aan de energie, frisheid en wendbaarheid van de branche. De trainees krijgen op hun beurt de kans om zichzelf professioneel te ontdekken en te ontwikkelen – en de volkshuisvesting te leren kennen als plek om hun carrière te vervolgen. Het talentprogramma heeft de afgelopen jaren al heel veel jonge talenten begeleid. Alumni werken op verschillende posities in de sector, van data-analist tot manager wonen en van asset manager tot directeur. 

Aanmelden

Meedoen aan Talent in Huis 14? Woningcorporaties kunnen zich tot 31 mei aanmelden. Bij de deelnemers start in januari 2022 dan onder begeleiding van Plateau een hoogopgeleide trainee. Neem contact op met programmamanagers Peter de Jong (p.dejong@plateau-net.nl, (06) 11730504) of Maryam Elenby (m.elenby@plateau-net.nl, (06) 15321006). Zij beantwoorden ook graag al uw vragen over het programma.