Klein gebaar, groot effect?

Zo voor de kerst zijn we allemaal druk. Toch horen we van veel corporaties dat zij in deze moeilijke tijden hun huurders niet vergeten, door ze op verschillende manieren een hart onder de riem te steken. Met een kerstkaart, of een bloemetje bijvoorbeeld. Wat goed!

We attenderen jullie daarom graag op de sympathieke actie #eenkleingebaar. Een  nationale beweging, aangejaagd door vrijwilligersorganisaties zoals Humanitas, Nationale Vereniging de Zonnebloem, Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk, Stichting Present en ‘Niet Alleen’.

Het idee achter het initiatief is om onder iedereen die het nodig heeft in deze moeilijke dagen, extra warmte te verspreiden met een klein gebaar.

Corporaties hebben aan het begin van de coronacrisis al veel leuke, mooie en spontane actvititeiten georganiseerd voor huurders. Ook rond de kerstperiode zijn er weer mooie activiteiten gepland. Deze activiteiten kunnen we samen zichtbaar maken door ze actief te delen op social media met de hasthags #wonendoenwesamen en #eenkleingebaar. Een mooie manier om te laten zien wat onze meerwaarde is: voorkomen van eenzaamheid, veilige en fijne leefbare wijken. Wij zijn dichtbij!

Steeds meer organisaties, mensen, instellingen en initiatieven sluiten zich bij deze beweging aan door hun activiteit ook te delen. Alle initiatieven komen voorbij op https://eenkleingebaar.nu/