Innovatie in de nieuwbouw

Om het woningtekort tegen te gaan doen woningcorporaties meer dan alleen bouwen. Ze investeren ook veel in nieuwe concepten, zoals prefabwoningen, houtbouw en tijdelijke bouw. Bekijk en deel de video, het magazine en de infographic Wonen doen we samen. 

Speciaal magazine

We hebben een speciaal campagne-magazine uitgebracht. Daarin belichten we ‘nieuwbouw’ vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de sector, vanuit de huurder en vanuit de buitenwereld. Dit magazine kun je verspreiden onder je samenwerkingspartners. 

Infographics

In ieder magazine staat een infographic met feiten, cijfers en andere weetjes. Deze kun je ook los downloaden en gebruiken in je communicatie met je huurders en samenwerkingspartijen.

Infographic nieuwbouw

Video's

Onze video's kun je ook delen, bijvoorbeeld via je social-kanalen:

Een dag uit het leven van Jelmer Kwak, woonadviseur bij Omnia Wonen:

Toolbox

Wil je alle magazines en infographics én de campagnelogo's? Download dan de Toolbox Wonen doen we samen

Meer over deze campagne

Wat doen woningcorporaties in Nederland?
Hoe maken woningcorporaties Nederland duurzamer?
Hoe zorgen woningcorporaties voor vitale wijken?
​​​​​​​Wonen doen we samen - Bijzondere doelgroepen 

Heb je ideeën om de campagne op een andere manier onder de aandacht te brengen? Of heb je vragen over de campagne? We horen het graag! Mail naar: [email protected]. Kijk ook op www.wonendoenwesamen.nl

Podcast

De Aedes-podcastserie Meer dan een huis gaat in op de maatschappelijke relevantie van sociale huur in Nederland op uiteenlopende vlakken.  Beluister de podcast over flexwoningen