Hoe zorgen woningcorporaties voor vitale wijken?

Woningcorporaties vervullen een belangrijke maatschappelijke rol. Door te investeren in wijken en kwetsbare bewoners te helpen dragen corporaties bij aan vitale wijken waar iedereen prettig kan wonen. Dit laten we zien in de campagne Wonen doen we samen. Daar kun jij aan meehelpen. Deel het magazine, de video en de infographic.

Speciaal magazine

We hebben een speciaal campagne-magazine uitgebracht. Daarin belichten we ‘leefbaarheid’ vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de sector, vanuit de huurder en vanuit de buitenwereld. Dit magazine kun je verspreiden onder je samenwerkingspartners. 
Magazine Wonen doen we samen #3 - leefbaarheid

Wil je het magazine zelf afdrukken? Gebruik dan het drukbestand met specificaties.

Infographics

In ieder magazine staat een infographic met feiten, cijfers en andere weetjes. Deze kun je ook los downloaden en gebruiken in je communicatie met je huurders en samenwerkingspartijen.
Infographic leefbaarheid

Video's

Onze video's kun je ook delen, bijvoorbeeld via je social-kanalen:

Een dag uit het leven van Raimondo, wijkbeheerder bij JOOST.

Heb je ideeën om de campagne op een andere manier onder de aandacht te brengen? Of heb je vragen over de campagne? We horen het graag! Mail naar: [email protected]

Wil je alle magazines en infographics én de campagnelogo's? Download dan de Toolbox Wonen doen we samen

Meer over deze campagne

Wat doen woningcorporaties in Nederland
Hoe maken woningcorporaties Nederland duurzamer?
Innovatie in de nieuwbouw
​​​​​​​
Wonen doen we samen - Bijzondere doelgroepen

Kijk ook op www.wonendoenwesamen.nl

Podcast

De Aedes-podcastserie Meer dan een huis gaat in op de maatschappelijke relevantie van sociale huur in Nederland op uiteenlopende vlakken.  Beluister de podcast over leefbaarheid