Deel het magazine Wonen doen we samen

Er gebeuren fantastische dingen in de woningcorporatiesector. Dat willen we de buitenwereld graag laten zien. Daarom zijn we op 1 september 2020 de campagne Wonen doen we samen gestart. Hiermee vergroten we onze zichtbaarheid. Voor de campagne hebben we nu een speciaal magazine uitgegeven dat alle corporaties kunnen gebruiken.

Wil je met jouw corporatie meedoen aan de campagne? Fijn! Want Wonen doen we Samen en de campagne wordt alleen een succes als alle corporaties meedoen.

Speciaal magazine

Gebruik voor deze campagne de middelen uit de speciale toolbox, met onder andere ons beeldmerk en de infographic met feiten en cijfers uit de sector. In de toolbox zit nu ook een speciaal campagne-magazine, dat je kunt verspreiden onder je samenwerkingspartners. Dit magazine belicht ‘wonen’ vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de sector, vanuit de huurder en vanuit de buitenwereld. 

We horen graag wat je van dit magazine vindt! Heb je ideeën om de campagne op een andere manier onder de aandacht te brengen? Of heb je vragen over de campagne? We horen het graag! Mail naar: wonendoenwesamen@aedes.nl

Magazine Wonen doen we samen
Toolbox Wonen doen we samen
Wilt u het magazine zelf afdrukken? Gebruik dan het drukbestand met specificaties.

Kjk ook op www.wonendoenwesamen.nl