Deel het magazine Wonen doen we samen

Er gebeuren fantastische dingen in de woningcorporatiesector. Dat willen we de buitenwereld graag laten zien. Daarom zijn we de campagne Wonen doen we samen gestart. Hiermee vergroten we onze zichtbaarheid. Voor de campagne hebben we video's en speciale magazines uitgegeven die alle corporaties kunnen gebruiken.

Wil je met jouw corporatie meedoen aan de campagne? Fijn! Want Wonen doen we Samen en de campagne wordt alleen een succes als alle corporaties meedoen.

Speciaal magazine

Gebruik voor deze campagne de middelen uit de speciale toolbox, met onder andere ons beeldmerk en de infographic met feiten en cijfers uit de sector. We hebben een aantal campagne-magazine's uitgebracht. Daarin belichten we bijvoorbeeld ‘duurzaamheid’ en 'leefbaarheid' vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de sector, vanuit de huurder en vanuit de buitenwereld. Deze magazines kun je verspreiden onder je samenwerkingspartners. 

We horen graag wat je van dit magazine vindt! Heb je ideeën om de campagne op een andere manier onder de aandacht te brengen? Of heb je vragen over de campagne? We horen het graag! Mail naar: wonendoenwesamen@aedes.nl

Wil je het magazine zelf afdrukken? Gebruik dan het drukbestand met specificaties.

Infographics

In ieder magazine staat een infographic met feiten, cijfers en andere weetjes. Deze kun je ook los downloaden en gebruiken in je communicatie met je huurders en samenwerkingspartijen.

Video's

Onze video's kun je ook delen, bijvoorbeeld via je social-kanalen:

Video duurzaamheid

Bekijk en deel de video over Leefbaarheid:

Wil je alle magazines en infographics én de campagenlogo's? Download dan de Toolbox Wonen doen we samen

Kijk ook op www.wonendoenwesamen.nl