Publicaties

Aedes-Magazine september 2018: Vernieuwingsagenda – bundeling van energie

Het septembernummer van Aedes-Magazine gaat helemaal over vernieuwing en innovatie. En over hoe de Vernieuwingsagenda mensen en organisaties verbindt om tot nieuwe ideeën en manieren van werken te komen. Laat u inspireren door vernieuwende praktijkvoorbeelden van woningcorporaties onder andere uit Oss, Hoek van Holland, Rijswijk, Tilburg. En lees hoe huurders die veranderingen ervaren.
Lees het op www.aedesmagazine.nl.

In het septembernummer van Aedes-Magazine:

Pleidooi voor samen innoveren
Corporatiebestuurder Eugene Janssen houdt thuis aan de ontbijttafel een warm pleidooi voor samen innoveren. Graag met zo veel mogelijk collega’s binnen en buiten de Vernieuwingsagenda: ‘Alleen dan zal ons werk er toe blijven doen voor de samenleving.’
> Lees het interview in het online Aedes-Magazine


Achter het bureau vandaan!
Badkamer-challenge, warmwater-challenge, 100%GZNDwonen-challenge. Corporaties vertellen hoe ze met challenges noodzakelijke innovaties in gang willen zetten. Hoe pakken ze dat aan? Wat levert het op? En is een challenge het antwoord op iedere innovatievraag?
> Lees het achtergrondverhaal in het online Aedes-Magazine


Wat ervaren de huurders?
Een flatcoach in Rijswijk, echt contact in Tilburg en een ingrijpende renovatie in Hoek van Holland. Drie verhalen van vernieuwende corporaties en hun samenwerkingspartners. En de verhalen van drie huurders die ermee te maken kregen.
> Lees de drie verhalen in het online Aedes-Magazine

Proeftuin Ruwaard Oss
In Oss staat wijkbeheerder Ad van Workum van BrabantWonen er niet meer alleen voor, als een van de huurders hulp nodig heeft. Dankzij Proeftuin Ruwaard kan hij een multidisciplinair overleg bijeenroepen, net als de andere professionals die hierin participeren. ‘Op die manier zijn al bijna 300 mensen geholpen.’ 
> Lees de reportage in het online Aedes-Magazine
 

Een gratis abonnement op het online Aedes-Magazine?