Vereniging

Nieuwe pagina speciaal voor leden op Aedes.nl

Op Aedes.nl is er vanaf nu onder de tab Voor leden een speciale ledenpagina. Corporatiemedewerkers kunnen zelf de inhoud van deze pagina bepalen en vinden hier allerlei extra's speciaal voor leden. Om volop van de nieuwe mogelijkheden te kunnen profiteren is het wel nodig om eerst in te loggen op Aedes.nl.

Nieuwsgierig naar de ledenpagina?
Klik hier. U heeft voldoende aan uw inlog op Aedes.nl. Heeft u zich nog niet geregistreerd voor Aedes.nl, dan kan dat via deze link. Als u bent ingelogd op Aedes.nl heeft u ook direct toegang tot de vernieuwde communities.nl.

Wat zijn de voordelen van deze ledenpagina?
• In één oogopslag van zelf aangevinkte onderwerpen de laatste berichten en bijeenkomsten van Aedes.nl op een rijtje.
• Toegang tot informatie die alleen beschikbaar is voor leden van Aedes.
• Gemakkelijk contact leggen met collega’s bij andere corporaties. 

Dossiers kiezen
Op uw eigen profielpagina kunt u zelf aanvinken over welke inhoudelijke dossiers u geïnformeerd wilt blijven. Vinkt u geen dossiers aan, dan zal uw ledenpagina weinig tot geen berichten laten zien. Voor een overzichtelijke ledenpagina kunt u het beste zo precies mogelijk dossiers kiezen. 

Expertisegebieden
Op uw profielpagina kunt u ook uw expertisegebieden aangeven. Dat maakt het mogelijk om snel contact te leggen met collega’s met hetzelfde expertisegebied.

Extra’s
Verder vindt u op uw ledenpagina handige links naar bijvoorbeeld de vernieuwde communities, naar Aedes-Magazine, een overzicht van de meest en langst gelezen informatie, en van de meest aanbevolen informatie. Verder zal Aedes specifieke informatie via deze ledenpagina alleen toegankelijk maken voor Aedes-leden.