Platform JONG Aedes

Jong Aedes is hét platform voor jonge corporatiemedewerkers tot 36 jaar. Het platform gaat voor inspiratie, ontmoeting en ontwikkeling van de jonge medewerkers. Jong Aedes biedt de corporatiesector de inzet van de frisse blik en het talent van onze leden.

Wat doet Jong Aedes?
Jong Aedes brengt jonge medewerkers van woningcorporaties uit het hele land bij elkaar door activiteiten te organiseren waarin corporatiemedewerkers (t/m 35 jaar) elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over volkshuisvesting en het corporatiewerk. Klik hier voor een indruk van de afgelopen activiteiten. Jonge medewerkers bouwen hier een netwerk op in de sector, maken kennis met andere corporaties en buigen zich over onderwerpen die misschien niet binnen hun eigen corporatie of functie spelen. Jong Aedes heeft een brede blik: we staan open voor medewerkers van alle disciplines en bedrijfsonderdelen van corporaties en werken samen met andere “jong-organisaties”, bijvoorbeeld van nationale en lokale overheden, de bouwsector en van adviesbureaus. 

Jong Aedes is ook hét aanspraakpunt voor iedereen van binnen en buiten de corporatiesector om in contact te komen met jonge corporatiemedewerkers en het talent van onze leden te benutten. Op deze manier heeft Jong Aedes bijvoorbeeld bijgedragen aan het ZEN-festival, de vernieuwingsagenda van Aedes, en de NVBW-zomerbijeenkomst. Jong Aedes heeft ook een digitaal netwerk

Contact of lid worden?
Het bestuur van Jong Aedes is bereikbaar via jong@aedes.nl. Werk je met energie en passie in de sector en ben je niet ouder dan 35 jaar? Word dan lid van Jong Aedes door ons een e-mail te sturen met je naam, corporatie, functie en geboortedatum. Lidmaatschap van Jong Aedes is gratis voor medewerkers van de bij Aedes aangesloten corporaties. 

Als je je aanmeldt ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gebruiken voor het bijhouden van ons ledenbestand. Je krijgt je e-mails met aankondigingen van de activiteiten die Jong Aedes organiseert waarna je je per activiteit in kan schrijven. Je krijgt soms informatie over andere activiteiten of nieuwsberichten die interessant zijn voor jonge corporatiemedewerkers. Je kan jezelf ook aanmelden voor onze digitale community op www.communities.nl

Wie zitten er achter Jong Aedes? 
Zeven actieve jonge corporatiemedewerkers vormen het bestuur. Jaarlijks wisselt een deel van het bestuur. Op dit moment bestaat het bestuur uit:

David van Oostrom (Van Alckmaer)
Florine van Boetzelaer (Zayaz)
Frank Diependaal (Aedes)
Lucien Palmboom (Woonzorg Nederland)
Maj Tackenberg (Mitros)
Omar Award (Vestia)
Olivier Smink (De Key)