Vereniging

Netwerk Hoofden Technische Dienst Zuid-Holland

Wat is het Netwerk Hoofden Technische Dienst Zuid-Holland?
Het netwerk richt zich op:
- Interne organisatie: de rol en positie van de technische of onderhoudsafdeling in de organisatie
- Externe contacten: met huurders, marktpartijen, overheden, belanghebbenden
- Kennisontwikkeling: bijvoorbeeld op vastgoed, onderhouds- of technisch gebied, aanbesteden en samenwerken.

Rondom deze aandachtsgebieden kunt u uw vragen voorleggen en kennis delen. Het netwerk is volledig digitaal. Eventuele behoefte aan een netwerkbijeenkomst wordt door de netwerkleden zelf ingevuld.

Voor wie is het Netwerk Hoofden Technische Dienst Zuid-Holland?
Het netwerk is bedoeld voor professionals die als leidinggevende bij een vastgoed, onderhoud of technische afdeling bij een woningcorporatie in Zuid-Holland werken.
Zij houden zich bezig met alle aspecten van onderhoud en technische zaken. De corporaties waar zij voor werken hebben deze afdeling niet of slechts deels op afstand gezet. Deze corporaties houden dus veel in eigen hand.

Wat biedt het netwerk?
Verder kan gebruik worden gemaakt van de digitale netwerkomgeving op Aedes.nl, in de vorm van een community. Hier kunnen vragen worden gesteld aan de leden, worden actuele thema’s besproken, zijn interessante artikelen te vinden en worden relevante documenten gedeeld. Daarnaast zijn er persoonlijke contacten en signalering van actualiteiten per e-mail vanuit Aedes. Door deel te nemen aan het netwerk sta je in direct contact met je collega’s uit Zuid-Holland.

Kosten deelname
Voor deelname aan dit netwerk betaal je geen contributie.

Relatie met andere netwerken
Naast het Netwerk Hoofden Technische Dienst Zuid-Holland bestaat er onder andere ook een Netwerk Managers Bewonerszaken Zuid-Holland, Woningcorporaties Zuid-Holland Zuid.

Heeft u interesse voor dit netwerk?
U bent van harte welkom. Hier kunt u zich direct aanmelden bij de community (u dient zich wel eerst te registreren voor een gratis account).
Heeft u nog vragen neem dan contact op met de ledenadministratie: ledenadminstratie@aedes.nl of telefonisch op 088 233 37 00.