Vereniging

Communities.nl gelanceerd

Communities.nl is de naam van het vernieuwde communityplatform voor kennisontwikkeling en ontmoetingen van Aedes. Aedes-voorzitter Marnix Norder lanceerde Communities.nl tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 25 januari 2018.

Het is de ambitie van Aedes om een moderne open vereniging, vóór en dóór leden te zijn. Communities.nl is dé digitale plek waar alles samenkomt. Waar je als leden met elkaar, maar ook met partners in het wonen in gesprek gaat, ervaringen uitwisselt, standpunten bepaalt en samenwerkt. Een plek waar je van elkaar leert en elkaar ontmoet, of afspreekt om dat offline te doen.


Vernieuwing
Samen met haar leden heeft Aedes het afgelopen jaar de vernieuwing van de communities gerealiseerd. De belangrijkste verbeteringen van het nieuwe platform zijn de toegankelijkheid en doorzoekbaarheid van berichten en documenten in de communities, en de mogelijkheid om documenten gemakkelijker te delen en te vinden.

Nieuwsgierig? Kijk op www.communities.nl. Als u actief wilt deelnemen aan de communities, dan heeft u aan uw inlog op Aedes.nl voldoende. Anders kunt u zich registreren via deze link. Hier kunt u ook uw voorkeuren op Aedes.nl aangeven zoals het volgen van dossiers en gratis abonnementen.