Evenement

4 november

Netwerkbijeenkomst leefbaarheid

Tijd:

Locatie: ,

Drie keer per jaar organiseert Aedes een netwerkbijeenkomst voor het netwerk Leefbaarheid. Doel van het netwerk is elkaar ontmoeten, onderling kennis en ervaringen uit te wisselen, te werken aan professionalisering, tips en ideeën te krijgen door bij elkaar in de keuken te kijken. Zodat je niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Momenteel telt het netwerk ruim 70 deelnemers uit het hele land. \

Wat biedt het Netwerk?

Gedurende de netwerksessies bespreken we actuele thema’s op het gebied van Leefbaarheid. Daarnaast wordt soms een (online) netwerkchat georganiseerd. Een groep leden stelt samen met Aedes het programma samen en bereidt de bijeenkomst voor. Simone Boeren, netwerkondersteuner bij Aedes, organiseert en faciliteert het netwerk en de bijeenkomsten.

De volgende data staan gepland in 2021;

  • 4 maart (online), van 13.00 uur – 14.30 uur  
  • 10 juni (online), van 13.00 uur – 14.30 uur
  • 4 november (online of fysiek – tijd n.t.b.)  

Voor wie is het Netwerk bestemd?

Het netwerk is een gratis ontmoetingsplaats voor iedere corporatiemedewerker* die geheel of gedeeltelijk met leefbaarheid, participatie en bewoners bezig is. Leden van het netwerk zijn o.a. woonconsulenten, wijkbeheerders, buurtregisseurs, woonadviseurs, coördinatoren leefbaarheid, adviseurs leefomgeving, participatiemedewerkers.

*Deelname is alleen mogelijk voor medewerkers die werken voor een corporatie die lid is van Aedes. Per corporatie kunnen 3 medewerkers lid worden van het netwerk. Voorop staat de wil en het vermogen van elk lid om kennis te halen én te brengen. Overweeg je lidmaatschap? Sluit dan een keer vrijwillig aan bij een bijeenkomst en kijk of het iets voor jou is.

Heeft u interesse in dit netwerk?

U bent van harte welkom. U kunt zich hier opgeven voor het netwerk.
Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met [email protected]

Voor administratieve vragen of aanmelding kunt u contact opnemen met de ledenadministratie. Zij zijn bereikbaar via 088-23 33 700 of per mail: [email protected]  

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Netwerkbijeenkomst
Startdatum 04-11-2021 00:00 uur
Einddatum 04-11-2021 00:00 uur
Locatie ,
Kosten Gratis voor Aedes leden
Organisatie