Evenement

15 september

Webinar Rob de Robot: Robotic Process Automation (RPA)

Tijd:

Locatie: , online

Woningcorporaties zijn steeds op zoek naar manieren om op een efficiënte manier hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Automatisering kan daar op allerlei manieren bij helpen. Dankzij RPA (robotic process automation) kan software verschillende (administratieve) processen overnemen. Dat zorgt ervoor dat die processen snel en foutloos verlopen. Bovendien biedt het medewerkers de mogelijkheid om ander, minder repeterend, werk te doen.

A+ is een samenwerkingsverband van acht woningcorporaties. De corporaties hebben ook op het gebied van digitalisering de handen ineen geslagen. Marije de Vreeze van Vidomes, een van de acht corporaties in A+, heeft tijdens de Innovatieboost het idee naar voren gebracht om gezamenlijke RPA-toepassingen te ontwikkelen. Met het golden ticket dat zij hiermee behaalden, zorgen ze dat er in de corporatiewereld meer kennis over RPA ontstaat. Dat doen ze onder meer door dit webinar te organiseren en via de communities en netwerken van Aedes.

In dit webinar delen Marije de Vreeze van Vidomes en Andrea van der Vaart van Chaptr2 hun ervaringen met RPA in de corporatiesector. Interessant voor iedereen die met digitalisering en processen bezig is.

Het programma:
-        Een introductie op RPA. Welke processen worden nu al gerobotiseerd in de sector?
-        Pilot A+ corporaties: Rob de Robot
-        Tips over hoe je aan de slag kunt met RPA
-        RPA+, het vervolg voor de A+ corporaties.
 

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Webinar
Startdatum 15-09-2021 16:00 uur
Einddatum 15-09-2021 17:00 uur
Locatie , online
Kosten gratis voor Aedes leden
Organisatie

i.s.m. Vidomes en Chaptr2

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden