Evenement

1 juli

Groene Huisvesters: Jouw Thuis

Tijd:

Locatie: Online, video call

Portaal opende twee jaar geleden in Amersfoort de Jouw Thuis winkel. Bewoners kunnen hier maatregelen kiezen om hun woning duurzamer te maken. Portaal geeft per maatregel aan wat de maatregel de huurder kost aan huurverhoging. De bewoner kiest op welk moment de uitvoering het beste uitkomt en maakt zelf de afspraken met de leverancier. De huurder bestelt via de website rechtstreeks bij de leverancier. De winkel heeft voor veel positieve verandering in de wijk gezorgd. 

In deze sessie gaat Annemieke van Doorn van Portaal in op wat Jouw Thuis betekent voor de samenwerking met leveranciers. Het werken vanuit de klantbenadering is de basis voor de productontwikkeling. Met leveranciers gaat zij in gesprek over deze nieuwe manier van werken. Hoe verloopt de omslag van transactioneel werken waarbij de corporatie de opdracht geeft aan de aanbieder naar ondernemend samenwerken. In deze samenwerkingsvorm gaat het niet alleen om vertrouwen. Heldere afspraken over rolverdeling, prestaties en doorontwikkeling naar nog betere producten helpen. 

Ben jij bezig met een meer klantgericht werken en wil je bewoners keus geven in hoe en wanneer de woning wordt verduurzaamd, mis dan deze sessie niet.

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Webinar
Startdatum 01-07-2021 10:00 uur
Einddatum 01-07-2021 11:30 uur
Locatie Online, video call
Kosten gratis
Organisatie

Groene Huisvesters
Op thema’s delen corporatie die deelnemen aan Groene Huisvesters ervaring en kennis met alle corporaties om de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad te versnellen. De opgehaalde knelpunten en bevindingen worden geagendeerd op de bestuurlijke tafel in het overleg met Aedes, Woonbond, VNG en het ministerie van BZK. De agenda en nieuws staan op www.groenehuisvesters.nl.

Deze sessie is mogelijk door een financiële bijdrage van Aedes, Groene Huisvesters en RVO.

Meer informatie / aanmelden

Website Groene Huisvesters
Aanmelden