Evenement

18 mei

Ambassadeursnetwerk Risicomanagement

Tijd:

Locatie: Online (via Zoom), eigen werkplek

 Wilt u leren van de experts op het gebied van informatiebeveiliging en de risico’s? Volg dan het webinar op dinsdag 18 mei 2021 om 13:00 uur van het Aedes-ambassadeursnetwerk Risicomanagement.

Jasper Weijts – één van Nederlands beste ethische hackers- vertelt u over de grootste risico’s op het gebied van informatiebeveiliging voor woningcorporaties. Aan de hand van een paar eenvoudige praktijkcases toont hij aan hoe het is gesteld met de informatiebeveiliging in Nederland. Ook presenteert hij welke stappen u sowieso direct kunt zetten.

Het tweede deel van het webinar gaat in op de vraag hoe een woningcorporatie zich met behulp van Risicomanagement kan organiseren op het gebied van Informatiebeveiliging. Jeroen Tegelaar van Cranium presenteert op praktische wijze hoe een organisatie zich kan wapenen tegen cyberrisico’s en andere bedreigingen. Uiteraard is de Baseline Informatiebeveiliging Corporaties (= BIC) hierbij de leidraad. Jeroen geeft ook antwoord op vragen als: hoe vergroot u het bewustzijn rondom informatiebeveiliging binnen uw corporatie? Of: Welke risico’s wilt u accepteren en welke absoluut niet?

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de groene knop rechtsboven.

 

Wie / wat / waar

Soort bijeenkomst Webinar
Startdatum 18-05-2021 13:00 uur
Einddatum 18-05-2021 14:30 uur
Locatie Online (via Zoom), eigen werkplek
Kosten Gratis voor Aedes-leden
Organisatie

Aedes

Meer informatie / aanmelden

Aanmelden